Δανάη Παππά: «Αυτό που μας φέρνει στα όριά μας με τον σύντροφό μου είναι…»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Παππά: «Αυτό που μας φέρνει στα όριά μας με τον σύντροφό μου είναι…»

Δανάη Παππά: «Αυτό που μας φέρνει στα όριά μας με τον σύντροφό μου είναι…»

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε για τον σύντροφο της Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day μίλησε για την καθημερινότητα της και για τη σχέση της με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη.

Αναφερόμενη στην καθημερινότητα της, είπε:

«Σε μια καλή μέρα, έχω το πρωί γύρισμα μετά θα τελειώσω απογευματάκι, θα γυρίσω σπίτι να φάω ή θα πάω κατευθείαν στο θέατρο. Μετά το θέατρο θα περάσω από το μαγαζί και μετά σπίτι. Το σπίτι είναι σαν να έχει πέσει βόμβα. Οι εικοσιτέσσερις ώρες δεν είναι αρκετές».

Για τον σύντροφο της Λάμπρο Λάζαρη, ανέφερε:

«Είναι πολύ υποστηρικτικός σε σημείο που λέω “εντάξει… γκρίνιαξε”. Υπάρχουν στιγμές που και αυτός παθαίνει ένα… λέει κάτσε δουλεύω εγώ, δουλεύεις και εσύ… Όλο αυτό κρατάει τη σχέση σε μια επαγρύπνηση».

«Μου αρέσει πολύ η ιδέα του γάμου και του πάρτι μετά το γάμο αλλά δεν έχουμε μπει σε αυτή τη συζήτηση ακόμα. Η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη. Τα ζευγάρια γύρω μας που παντρεύονται όσο πάνε αυξάνονται αλλά ακόμα κρατάω μια απόσταση από το γάμο…».

«Ένας λόγος που μπορεί να τσακωθούμε είναι ο χρόνος που δεν περνάμε μαζί. Αυτό μόνο μας φέρνει στα όρια και λίγο για τις δουλειές του σπιτιού. Τις δουλειές τις μοιραζόμαστε στο σπίτι, ξέρει να μου μαγειρεύει και να βάζει και πλυντήριο. Στο σπίτι δεν σιδερώνει κανείς βέβαια…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: