Δανάη Παππά: Οι εξελίξεις στον «Σασμό» και η ιδέα να γίνει μητέρα
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Παππά: Οι εξελίξεις στον «Σασμό» και η ιδέα να γίνει μητέρα

Δανάη Παππά: Οι εξελίξεις στον «Σασμό» και η ιδέα να γίνει μητέρα

Η ηθοποιός μίλησε για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Σασμού» πραγματοποίησε η Δανάη Παππά, η τηλεοπτική «Θεοδώρα» και μίλησε στην εκπομπή Happy Day, για τα όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια, μετά την απόπειρα δολοφονίας του «Αντώνη» στον γάμο του με τη «Μαρίνα», αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης της «Αργυρώς» και το «Αστέρη».

«Θέλω να τα καταφέρουν με τη “Μαρίνα” και να ζήσουν τον έρωτα όπως τους αξίζει. Η “Μαρίνα” είναι ένας πολύ πονεμένος χαρακτήρας. Νομίζω πως αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά», είπε η Δανάη Παππά και συνέχισε: «Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Δεν θα είναι το τέλος της σειράς ο γάμος της “Αργυρούς” με τον “Αστέρη”. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει. Δεν ξέρουμε αν η σειρά θα πάει για τρίτη σεζόν. Είμαστε σε συζητήσεις».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και στην πολυετή σχέση της με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη, απάντησε: «Νομίζω είμαι τελείως της ώρας και παρούσα στη στιγμή Είμαι πάρα πολύ καλά. Υπάρχει μια σταθερότητα και μέσα μου αισθάνομαι πολύ όμορφα. Όλα πάνε καλά». Όσο για το εάν θα ήθελε ένα παιδί και αν αυτό θα άλλαζε το status της σχέσης, η ηθοποιός είπε: «Δεν ξέρω αν είναι αναγκαίο αν έρθει παιδί σε μια σχέση, να υπάρξει γάμος. Είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα».