Δίκη Πισπιρίγκου – Αλέξης Κούγιας: «Έχουν καταργηθεί οι κανόνες της αρχής της ηθικής»
Πρωινές εκπομπές

Δίκη Πισπιρίγκου – Αλέξης Κούγιας: «Έχουν καταργηθεί οι κανόνες της αρχής της ηθικής»

Δίκη Πισπιρίγκου – Αλέξης Κούγιας: «Έχουν καταργηθεί οι κανόνες της αρχής της ηθικής»

Όσα είπε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι

Στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, μίλησε ζωντανά ο Αλέξης Κούγιας για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και αναφέρθηκε στα όσα την κατηγορούν και που θεωρεί ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

«Αυτή η υπόθεση για μένα είναι μια δοκιμασία. Σε αυτή την υπόθεση έχουν καταργηθεί όλοι οι κανόνες της αρχής της ηθικής των αποδείξεων.

Δηλαδή μπορείς να εξετάσεις τις αποδείξεις και αυτά τα στοιχεία συνδυαζόμενα δίνουν και την δικαστική απόφαση.

Σε αυτή την υπόθεση τα αντικειμενικά στοιχεία έχουν καταργηθεί, δηλαδή η ιατροδικαστική έκθεση, η κατάσταση του ιατροδικαστή, η κατ’ επανάληψη κατάστασή του, ο οποίος ήρθε 2 φορές στο δικαστήριο, οι καταθέσεις καθηγητών πανεπιστημίου του εξωτερικού.

Σε αυτή την υπόθεση αγνοούνται οι καταθέσεις των ιατροδικαστών, αγνοείται η έκθεση του ιατροδικαστή κ. Τσατσάκη ότι δεν υπάρχει θανατηφόρα οδός κεταμίνης.

Αγνοήθηκε ό,τι αφορά στην επιστήμη, και έχει γίνει δεκτό από εισαγγελέα και πρόεδρο να ερωτάται ό,τι έχει σχέση με την προσωπική ζωή της με τον Δασκαλάκη.

Η κ. πρόεδρος έχει μπερδέψει στο μυαλό της τα αποδεικτικά στοιχεία και προσπαθεί να βρει, ενώ δεν υπάρχουν για παράδειγμα για την κεταμίνη.

Σε αυτή την υπόθεση καταργείται το τεκμήριο αθωότητας από δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Έχουν χωρίσει τις 3 υποθέσεις θανάτων σε δύο διαφορετικές δικογραφίες σκοπίμως.

Η κατηγορούμενη θα έπρεπε να είναι ελεύθερη αυτή τη στιγμή. Πρόεδρος και εισαγγελέας είναι προκατειλημμένες.

Διαβάστε επίσης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκλήρωσε την απολογία της με δάκρυα – «Είναι σκληρή κι άτεγκτη», υποστηρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης