Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δημόσια έκκληση στον Μητσοτάκη – «Αμαρτία από τον Θεό να πετάς ανθρώπους στον δρόμο»
Πρωινές εκπομπές

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δημόσια έκκληση στον Μητσοτάκη – «Αμαρτία από τον Θεό να πετάς ανθρώπους στον δρόμο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δημόσια έκκληση στον Μητσοτάκη – «Αμαρτία από τον Θεό να πετάς ανθρώπους στον δρόμο»

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας πήρε θέση για το πρόβλημα του Σταμάτη Γαρδέλη, απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό και ξέσπασε σε κλάματα

Με αφορμή την περίπτωση του σπιτιού του Σταμάτη Γαρδέλη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έστειλε συγκινημένη το δικό της μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να εκφραστεί όπως ήθελε εξαιτίας της συγκίνησής της.

«Για ποιον λόγο να γκρεμίσουν το τελευταίο αποκούμπι ενός ανθρώπου; Να τους γκρεμίσουν την τελευταία τους ελπίδα και να θάψουν τα όνειρά τους, τη ζωή τους  μέσα σε αυτά τα χαλάσματα, τα οποία θα μείνουν μπάζα και απλά θα περνάμε και θα χτυπάμε κιόλας», είπε αρχικά.

«Ο Σταμάτης, ο μόνος λόγος που πήγε στο Celebrity είναι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες. Δεν είναι ότι χρωστάει κάτι, είναι ότι σου επιβάλουν ένα πρόστιμο για το ίδιο σου το σπίτι, που κάποτε μία άλλη κυβέρνηση σου επέτρεψε να το χτίσεις. Αλλιώς να μην τους είχατε επιτρέψει να το χτίσουν. Στο τέλος της ημέρας δεν θα γίνει καλύτερη η χώρα με το να γκρεμίζει τα σπίτια των ανθρώπων. Η χώρα θα γίνει καλύτερη μόλις αρχίσει να μπαίνει μία τάξη σε άλλα πράγματα», πρόσθεσε.

«Τόσο καιρό μιλάω σε εκπομπές και ό,τι και να πω το κόβουν. Μιλάω στο Instagram μου ρίχνουν shadow ban, είναι σαν να με κρύβουν. Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμη, ας είναι για κάποιους ανθρώπους και δεν είναι μόνο για τον Σταμάτη, είναι για πάρα πολύ κόσμο. Κάνω δημόσια έκκληση στον αξιότιμο και αξιόλογο άνθρωπο, τον κ.Κυριάκο Μητσοτάκη να το κοιτάξει αυτό το πράγμα. Αφορά πάρα πολλούς ανθρώπους και είναι αμαρτία από τον Θεό, σε μια ηλικία τέτοια, να τους πετάς στον δρόμο  »

ςεδ

Διαβάστε ακόμα

Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρείο – Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα