Δημήτρης Καμπουράκης σε Κασσελάκη: «Εσύ πόσα έβαλες ρε μεγάλε;»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Καμπουράκης σε Κασσελάκη: «Εσύ πόσα έβαλες ρε μεγάλε;»

Δημήτρης Καμπουράκης σε Κασσελάκη: «Εσύ πόσα έβαλες ρε μεγάλε;»

Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε πόσα χρήματα έχει προσφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, μετά τη χθεσινή του «υπόδειξη»

Θέμα… Κασσελάκη άνοιξαν το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης στην εκπομπή τους, «Ώρα Ελλάδος» στο Open και αναφέρθηκαν στην έκκληση που έκανε ο ίδιος την Τετάρτη στα κανάλια, να στείλουν χρήματα για τους πλημμυροπαθείς.

Το γεγονός αυτό σχολίασαν οι δύο παρουσιαστές και όπως φάνηκε από τα λόγια τους, δεν τους άρεσε καθόλου αυτή η υπόδειξη, αλλά ούτε και ο τρόπος που μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Δεν τον έστειλε λέει ο Μπάιντεν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης, με τον Παναγιώτη Στάθη να προσθέτει: «Εκείνος λέει συνέχεια ότι τον φύτεψε ο Τσίπρας. Έβαλε τον σπόρο, το μικρόβιο».

«Στο γυμναστήριο πήγε σήμερα ή ακόμα; Θα τον κάψουν τον άνθρωπο. Τι είναι αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε ο πρώτος και συνέχισε: «Πήγε στο γυμναστήριο χθες, βγήκε και πήγε στους δημοσιογράφους και είπε “πείτε στα αφεντικά σας να δώσουν εθελοντικά για τη Θεσσαλία και να γυρίσετε το απόγευμα να μου πείτε”. Ρε μεγάλε, εσύ πόσα έδωσες; Είσαι και πλούσιος…».

«Αν θες κάνε μία δημόσια δήλωση και κάλεσε τους πλούσιους ανθρώπους της χώρας να βάλουν λεφτά. Δεν σε κρίνω εγώ, δικαίωμά σου, θα σε κρίνει ο καθένας δεν με νοιάζει. Μην το λες όμως στους εργαζόμενους. Είναι σαν αυτούς που πηγαίνουν στα κανάλια και λένε τα αφεντικά σας. Έλα παιδιά τώρα, δεν είμαστε χθεσινοί. Όχι στους ρεπόρτερ που είναι στο δρόμο.

Έχεις δικαίωμα να πεις ιδιωτικός χώρος, πήγαινε παρά πέρα. Απόλυτο δικαίωμά σου και να πεις μην με τραβάς. Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς όταν είσαι πολιτικό πρόσωπο δεν μπορείς να το λες στη δημόσια σφαίρα, αλλά στις ιδιωτικές σου στιγμές μπορείς να πεις σας παρακαλώ δεν θέλω και πρέπει να το σεβαστούμε. Όσον αφορά τα άλλα ο καθένας έχει βάλει τον οβολό του. Να τον βάλει ο κ. Κασσελάκης κι όσοι έχουν λεφτά» είπε ο Παναγιώτης Στάθης.

«Θα τον “κάψουν” τον άνθρωπο αν είναι 24 ώρες την ημέρα με τις κάμερες και να παρακολουθούν αν έφαγε, ήπιε κι ό,τι κάνει. Έβαλε σορτσάκι; Σωβρακοφανέλα; Μπλουζάκι; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.