Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν μου αρέσει πολύ το “κίτρινο” στην τηλεόραση, με κουράζει πολλές φορές»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν μου αρέσει πολύ το “κίτρινο” στην τηλεόραση, με κουράζει πολλές φορές»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν μου αρέσει πολύ το “κίτρινο” στην τηλεόραση, με κουράζει πολλές φορές»

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή αλλά και το επαγγελματικό του μέλλον

Καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς και αναφέρθηκε τόσο στη ζωή του με την Αντιγόνη Ψυχράμη όσο και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

«Για μένα το παιδί είναι παιδί, δεν έχει σχέση το φύλο του, από άποψη “αδυναμίας”. Τα δύο παιδιά είναι σαν 10 παιδιά! Ήθελα να γίνω πατέρας από νωρίς, αλλά μεγαλώνοντας θεωρούσα ότι δεν είναι εύκολο. Τα πράγματά έρχονται από μόνα τους. Όταν ήμουν σε σχέση με την Αντιγόνη στην αρχή, μου είπε πως δεν θέλει να κάνει παιδιά και να παντρευτεί. Μετά αλλάξαμε μαζί και εξελιχθήκαμε παράλληλα. Το μυστικό είναι να υπάρχει αγάπη. Οι άνθρωποι δεν υποχωρούν. Δεν αγαπούν άνευ όρων και ορίων. Μαθαίνεις μέσω της υποχώρησης να ξεπερνάς την κρίση. Η ευτυχία δεν είναι εύκολη, πρέπει να παλεύεις καθημερινά για να την κατακτήσεις και να την κατακτάς.

Είμαστε σε μια φάση που η εκπομπή μας με την Μπέττυ Μαγγίρα γίνεται όλο και καλύτερη, περνάμε πολύ ωραία. Δεν έχω μιλήσει για την επόμενη χρονιά. Προς το παρόν δεν με απασχολεί, δεν είναι κάτι που με πιέζει. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, πηγαίνει πολύ καλά, αν με ρωτάς θα ήθελα να συνεχίσει. Η ζώνη που είμαστε, ήταν απενεργοποιημένη για πολλά χρόνια, με τις επιλογές του ο ΑΝΤ1 το κέρδισε το στοίχημα. Θεωρητικά μιλώντας, αν δεν συνέχιζε, θα με πείραζε γιατί πάει πολύ καλά, κάναμε καλή προσπάθεια. Είναι η τρίτη χρονιά που είμαι μαζί με την Μπέττυ.

Μου αρέσει να κάνω καινούρια πράγματα, είμαι έτοιμος να κάνω αν χρειαστεί και ένα νέο βήμα και να δοκιμάζομαι σε νέα πράγματα. Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση, η επαφή με τον κόσμο. Δεν έχω κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει πολύ το “κίτρινο” στην τηλεόραση, με κουράζει πολλές φορές. Συνήθως δεν ταιριάζω με αυτά που επιλέγουν οι τηλεθεατές. Όταν κάποιος με περιμένει για να πάρει μία δήλωση στεναχωριέμαι να μην του μιλήσω.

Είμαι 99,9% είμαι ειλικρινής στις δηλώσεις μου. Είμαι έτοιμος να δεχθώ και την αρνητική κριτική αν πω κάτι λάθος. Το Maestro είναι μια σειρά αξιοζήλευτη, θα ήθελα να είμαι μέρος της. Με ελκύει η μυθοπλασία. Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι».

Διαβάστε επίσης

Νανά Παλαιτσάκη: «Για πολλά χρόνια με φώναζαν Παλαιτσάκη Δούκα Σγόντζου και λοιπών συγγενών. Ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη!»