Δημήτρης Μακαλιάς: «Είμαι ελεύθερος άρα είμαι έτοιμος για δοκιμαστικό και στο Deal»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Μακαλιάς: «Είμαι ελεύθερος άρα είμαι έτοιμος για δοκιμαστικό και στο Deal»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Είμαι ελεύθερος άρα είμαι έτοιμος για δοκιμαστικό και στο Deal»

Ο ηθοποιός αυτοπροτάθηκε και ξεκαθάρισε για το μέλλον

Για το τηλεοπτικό του μέλλον, την επιθυμία του να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά και την Μπέττυ Μαγγίρα, μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, έχουμε ένα μήνα μπροστά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν, βρήκαμε καλύτερα τον εαυτό μας και αντιστεκόμαστε σε ό,τι δεν μας αρέσει», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Όπως είπε, το μέλλον της εκπομπής δεν επηρεάζεται από τις αποχωρήσεις που υπήρξαν στο κανάλι.

«Κάθε αποχώρηση από ένα κανάλι γίνεται για καλό και αυτό με χαροποιεί. Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει μία συνεχόμενη επαφή με το κανάλι. Δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις, είμαστε σε αναμονή. Θα ήθελα να συνεχίσουμε την εκπομπή».

Αναφορικά με την Μπέττυ Μαγγίρα, δήλωσε ότι έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά του, ταιριάζουν καλλιτεχνικά σε αυτό που κάνουν και επικοινωνούν εγκεφαλικά.

«Έχω εκφράσει πολλές φορές πως θέλω να κάνω κάτι μόνος μου τηλεοπτικά και έχω καταθέσει τις ιδέες μου. Όλοι μπορούν να κάνουν ένα τηλεπαιχνίδι και είναι κάτι που σκέφτονται και τα κανάλια. Τα τηλεπαιχνίδια μου αρέσουν γιατί το κομμάτι του αυτοσχεδιασμού και του stand up, με φέρνει πιο κοντά σε κάτι πιο διασκεδαστικό», τόνισε και με χιούμορ, αυτοπροτάθηκε:

«Θα μου άρεσα στο Deal, θέλω να κάνω δοκιμαστικό. Όσο δεν είμαι δεσμευμένος κάπου, είμαι ελεύθερος άρα είμαι έτοιμος για δοκιμαστικό και στο Deal».