Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα «παράπονα» για Τσολάκη και Γεωργιάδη και οι αντιδράσεις τους
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα «παράπονα» για Τσολάκη και Γεωργιάδη και οι αντιδράσεις τους

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα «παράπονα» για Τσολάκη και Γεωργιάδη και οι αντιδράσεις τους

Όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της καθώς προσπαθούσε να τον πάρει τηλέφωνο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέρει να γίνεται θέμα συζήτησης στις εκπομπές όταν κάνει δηλώσεις. Έτσι, μιλώντας στην εκπομπή του στο Μy radio αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνον και την Μπέττυ Μαγγίρα ενώ αναφέρθηκε και στην ”κακία” που κρατάει στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

«Εγώ ξαναπεί και έχω γίνει κουραστικός ότι το Instagram είναι δικό μου και το κάνω ό,τι θέλω. Έχω μπλοκάρει συνολικά 5 άτομα, οι 3 γνωστοί. Οποίος έχει τα ”κάκκαλα” να κάτσει να συγκρίνουμε ποιος είναι ο ”μπλοκάκιας” στην ελληνική showbiz. Να βάλουμε τα κινητά μας μπροστά και να δούμε πόσους από την showbiz έχουμε», δήλωσε.

«Θα μπορούσα εγώ να αποφύγω όλο αυτό και να έχω κάνει σίγαση την Μπέττυ Μαγγίρα; Κάτι μου έχει κάνει. Το κάτι μου έχει κάνει ακούγεται βαρύ, κάτι έχω συνειδητοποιήσει και και λέω άστο καλύτερα δεν υπάρχει λόγος. Μιλήσαμε βέβαια μετά από αυτό. Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε, ”εγώ σε αγαπάω και γιατί γίνεται αυτό;”.

Της είπα και εγώ σε αγαπώ αλλά πρώτα με αγαπάς και με ρωτάς και μετά ανεβάζεις story. Τώρα που ανέβασες story, κάτσε να με βγάλω από την ταλαιπωρία που με έχεις βάλει, με ένα συνεργείο που περιμένει απέξω και πεντακόσιες κλήσεις στο κινητό μου και από αύριο μιλάμε. Υπάρχει ένας καυγάς και έχω βρεθεί στη μέση. Το τι έχω εγώ με την Μπέττυ είναι άσχετο με αυτόν καυγά αλλά τα ακούω», κατέληξε.

Έπειτα μίλησε για την αναπαραγωγή του θέματος από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και την ”κακία” που κρατάει απέναντι στην εκπομπή και τον συνεργάτη της, Νίκο Γεωργιάδη.

«Άλλοι χρησιμοποίησαν την λέξη ”σκληρό gossip” και το κόλλησαν πάνω στο θέμα με την Μπέττυ. Το διευκρίνισα και όταν είχα μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, που δεν θα ξαναμιλήσω. Για άλλους λόγους όμως, καμία σχέση με τη Μπέττυ. Πρέπει να κάνω και ένα μπλοκ, όχι την Τσολάκη. Σε έναν πανελίστα της Τσολάκη.

Εγώ αυτή την εβδομάδα έχω μπει στην τρύπα του… Την Πέμπτη βγάλανε ότι έχω κοπέλα, πάει και αυτό, άστο. Αν είχα δεν θα πείραζε; Δεν θα πείραζε την κοπέλα; Με συνεργείο κάτω από το σπίτι επειδή κάπνισε της Φαίης και του Γεωργιάδη.  Δεν έχω πάρει ανάσα όλη τη βδομάδα», συμπλήρωσε.

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις από την εκπομπή Πρωινό Σουσού;

Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου η Ελένη Τσολάκη θέλησε να τον πάρει τηλέφωνο και μάλιστα δύο φορές για να ”λυθεί” η παρεξήγηση και απευθύνθηκε στον Νίκο Γεωργιάδη, λέγοντας: «Καλά τα κατάφερες, ούτε που μου το σηκώνει!». «Εγώ θα την πληρώσω τώρα;», της απάντησε.
Στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στον Δημήτρη Ουγγαρέζο:

«Όσο παίρνει η Ελένη τον Ουγγαρέζο να ξεθαρίσουμε κάτι. Ο ”πανελίστας” λοιπόν, Νίκος Γεωργιάδης: υπήρξε μια πληροφορία από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ούτε όνομα, ούτε φωτογραφία. Το σχολίασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και με μένα ενοχλήθηκε έντονα.  Δεν είπα κάτι κακό, για καλό το είπα. Τον αγαπάω τον Δημήτρη είναι και η μεγάλη αδυναμία της μαμάς μου, τι να κάνω. Τα συναισθήματά μου δεν αλλάζουν για τον Δημήτρη είτε με κάνει μπλοκ είτε όχι.

Δεν ξέρω ποια είναι η κοπέλα του. Μάλιστα είπα ότι η Φαίη βιάστηκε γιατί είναι στην αρχή. Η Φαίη τον υπεραγαπά. Είναι πολύ δεμένος με τη Φαίη. Δεν θέλω να στεναχωρώ ανθρώπους. Η πρόθεση ήταν καλή».

«Τα είπε στις 9 γιατί ξέρει ότι τον ακούω» είπε με χιούμορ η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: