Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Γιώργος Λιανός ξεπλένει την άθλια εικόνα των πεινασμένων Survivors»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Γιώργος Λιανός ξεπλένει την άθλια εικόνα των πεινασμένων Survivors»

Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Γιώργος Λιανός ξεπλένει την άθλια εικόνα των πεινασμένων Survivors»

«Δεν είναι θέμα τι βολεύει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή στο Survivor και τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Συνήθως, δεν είναι θέμα τι βολεύει…»

Αρχικά σχολίασε τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το πρότζεκτ που θα ήθελε να αναλάβει σε συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη, τι είπε:

«Συνήθως, δεν είναι θέμα τι με βολεύει εμένα να πάω σε ένα σταθμό να πω, ”να σου πω κάτι, τρεις με πέντε έχω ένα κενό, κανονίστε δώστε μου ζώνη. Συζητάς βέβαια τι μπορείς εσύ, τι μπορεί και ο σταθμός. Σου κάνουν μια πρόταση και απαντά αν μπορείς. Να αλλάξουν ώρα την συγκεκριμένη πρόταση επειδή εσένα δεν σε βολεύει η ώρα… Δεν νομίζω ότι γίνονται αυτά».

«Ξεπλένει την εικόνα…»

Για τον Γιώργο Λιανό και την θέση του στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, σχολίασε:

«Ο Γιώργος Λιανός έχει ένα ωραίο χιούμορ πηγαίο και άνετο που ξεπλένει λίγο αυτή την εικόνα που βλέπεις την άθλια με τον πεινασμένο που σέρνεται γιατί δεν έχει φάει μέρες και είναι ταλαιπωρημένος. Μπαίνει λίγο το χιούμορ του Λιανού και λίγο το ξεχνάς αυτό. Είναι πολύ σωστή η τοποθέτηση του Λιανού σε αυτή τη θέση».

«Δεν μπορώ να ακούω διάφορους άσχετους»

Επίσης σχολίασε την νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τι είπε:

«Είναι μια νομοθεσία που έχει αργήσει να έρθει στη χώρα μας. Δεν μπορώ να ακούω διάφορους άσχετους να μας λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Δεν μιλάμε σε εκκλησίασμα, μιλάμε σε ένα ευρωπαϊκό λαό…».

Ακόμη σχολίασε τις δηλώσεις την Μαρίας Ιωαννίδου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την υιοθεσία:

«Κοιτά παλιά οι πάνες δεν ήταν αυτές οι μιας χρήσεως. Ήταν ένα πανί, έπρεπε να το τυλιξεις και να το δέσεις αναλόγως, που να ξέρουν δύο μπαμπάδες; Ενώ τώρα είναι απλό με αυτοκόλλητα!».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν μου αρέσει το Survivor, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και…»