Δημήτρης Παπανώτας: Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον;
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Παπανώτας: Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον;

Δημήτρης Παπανώτας: Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον;

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Super Κατερίνα

Για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Παπανώτα και τι θα γίνει με το Happy Day, αφού ο ίδιος βρίσκεται στη δεύτερη λίστα με τους υποψήφιους για τις προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, αν τελικά ο Δημήτρης Παπανώτας είναι υποψήφιος στις ευρωκλογές, θα πρέπει να αποχωρήσει από την εκπομπή της.

«Με τον Δημήτρη συζητάμε πάρα πολλά πράγματα, γιατί έχει ανησυχίες. Ειδικά στο κομμάτι της πολιτικής έχει δείξει ότι έχει άποψη. Μου το είχε πει ως σκέψη. Θεωρώ πως και ο ίδιος ακόμα δεν ξέρει πώς θα κινηθεί. Γίνονται κάποιες εσωτερικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ κι αν εξελιχθούν όπως τα θέλει, θα είναι στο Ευρωψηφοδέλτιο. Εγώ τον στηρίζω.

Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου πολλά χρόνια, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και εύχομαι να γίνει ό,τι είναι καλύτερο για αυτόν. Αν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής σταματάει από την εκπομπή σίγουρα. Εννοείται θα μου λείψει. Επενδύω στους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ο Δημήτρης είναι δίπλα μου πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι δικό μου, της εκπομπής» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: «Δεν υπήρχε κακή πρόθεση»