Δημήτρης Τοπαλίδης: «Είχα σκοτεινιάσει μετά την επίθεση. Ήμουν πολύ χτυπημένος και κατέθεσα μήνυση»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Τοπαλίδης: «Είχα σκοτεινιάσει μετά την επίθεση. Ήμουν πολύ χτυπημένος και κατέθεσα μήνυση»

Δημήτρης Τοπαλίδης: «Είχα σκοτεινιάσει μετά την επίθεση. Ήμουν πολύ χτυπημένος και κατέθεσα μήνυση»

Όσα περιέγραψε για τον άγριο ξυλοδαρμό του

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και περιέγραψε όσα βίωσε με τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» δεν αντιλήφθηκε πόσο γρήγορα συνέβησαν όλα αυτά και προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

«Ένα φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο, κόρναρα από το δικό τους αυτοκίνητο. Ήρθαν και έγινε ο πόλεμος που έγινε. Ήμουν σε κατάσταση περίεργη και δεν κατάλαβα ποιος μας χώρισε. Όταν σηκώθηκα είδα δύο ανθρώπους που με παρακολουθούσαν. Τους ζήτησα να έρθουν να καταθέσουν αλλά δεν ήρθαν. Ήρθαν δυο άνθρωποι κατά πάνω μου και με έβρισαν. Τους είπα ήρεμα ότι δεν θα έπρεπε να μιλάνε αλλά να ζητήσουν ένα συγγνώμη. Με ένα συγγνώμη που περίμενα, τελείωναν όλα δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι».

Δεν μπήκα στο φορτηγό τους, ήταν ανοιχτά τα δυο παράθυρα και έβαλα το χέρι μου και χτύπησα την κόρνα του φορτηγού. Είχα σκοτεινιάσει μετά την επίθεση. Πήγα πρώτα στο αστυνομικό τμήμα. Έμαθα μετά ότι έπρεπε αυτεπάγγελτα να καλέσουν ιατροδικαστή να με εξετάσει, ήμουν πολύ χτυπημένος. Κατέθεσα και μήνυση.

«Είπαν ότι τους όρμηξα και τους χτύπησα»

«Έχω πάρει την πινακίδα του φορτηγού, πήρα τηλέφωνο στο συμβάν ακόμα στον εργοδότη τους ο οποίος μου μίλησε αδιάφορα και μου είπε ότι δεν τον αφορά και να κάνω ό,τι θέλω. Όλοι μαζί πήγαμε στο τμήμα. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθε στο επόμενο λεπτό. Είπαν στους αστυνομικούς ότι εγώ τους όρμηξα και τους χτύπησα».

«Αναφορικά με την υγεία μου, κάνω συνέχεια επαναληπτικές εξετάσεις. Τελικώς αυτό που μου έμεινε είναι ο πόνος στα πλευρά. Ήταν λίγα μέτρα από το σπίτι μου, δεν βιαζόμουν να φύγω. Το θέμα είναι ότι δεν είχα οργή ή κάτι για να προστατεύσω τον εαυτό μου, αιφνιδιάστηκα».

Διαβάστε επίσης