Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Παπανώτα: «Του τα έλεγα και φωναχτά “που πας βρε Καραμήτρο; Θα σε φάνε λάχανο!”»
Πρωινές εκπομπές

Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Παπανώτα: «Του τα έλεγα και φωναχτά “που πας βρε Καραμήτρο; Θα σε φάνε λάχανο!”»

Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Παπανώτα: «Του τα έλεγα και φωναχτά “που πας βρε Καραμήτρο; Θα σε φάνε λάχανο!”»

Ο δημοσιογράφος τον είχε προειδοποίησει εδώ και μήνες

Θέση για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, πήρε ο Δήμος Βερύκιος στον «αέρα» του Happy Day.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες είχε εκφέρει την άποψή του στον Δημήτρη Παπανώτα για την απόφασή του να κατέβει στις Ευρωκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σύγκρινε τον τρόπο που του φέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, με αυτόν στον Δημήτρη Πανόπουλο, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν του έδειξε συμπάθεια.

«Εγώ στενοχωριέμαι. Κατ’ αρχάς γνωρίζετε το παρασκήνιο όλοι σας γιατί έχω ένα καλό κακό, δεν κρατώ το στόμα μου κλειστό και τους ανθρώπους που αγαπώ, όπως τον Δημήτρη για παράδειγμα και εσάς όλους, σας προειδοποιώ. Μήνες πριν είχα την άποψη εκφρασμένη στον ίδιο και σε εσάς στην ομήγυρη. Του έλεγα: Δημήτρη μου δεν σε θέλουν και δεν μας θέλουν, κάτσε στα αυγά σου και κάνε τη δουλειά σου. Είναι λογικό, ανθρώπινο, ρομαντικό, το καταλαβαίνω και επέλεξε να το κάνει» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμος Βερύκιος.

«Η πολιτική και η εμπλοκή σε αυτήν δεν είναι εύκολη υπόθεση και τα νερά είναι αχαρτογράφητα και οι ύφαλοι πολλοί. Επομένως, υπάρχει κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να προσκρούσεις. Στο υπάρχον πολιτικό σύστημα το 30% είναι προσκήνιο και το 70% παρασκήνιο. Για έναν που θέλει να μπει στην πολιτική, αν δεν ξέρει να κινείται στο παρασκήνιο, καλύτερο θα ήταν να το αφήσει και ούτε καν να το αποτολμήσει. Του έλεγα “Δημητράκη” με αγάπη γιατί είναι καλό παιδί, δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο, γιατί δεν έχει μπει στο τριπάκι να αναλώσει χρόνο και εργατοώρες… Τους σταρ τους τηλεφωνεί ο αρχηγός και τους καλεί και τους παρακαλεί και το 70-80% δεν αποδέχονται. Τη Μελέτη την πήρε ο Μητσοτάκης. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Κασσελάκης, ενώ τον Δημήτρη Πανόπουλο τον πήρε. Αυτή είναι η διαφορά. Ο έρμος ο Δημήτρης πήγε επί της διαδικασίας. Δεν τον ήθελε. Δεν του έδειξε συμπάθεια», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Την πάτησε, πάτησε την πεπονόφλουδα. Θα πρέπει το πάθημα να γίνει μάθημα για όλους τους υπόλοιπους. Μπλέχτηκε στα δίχτυα του διαδικτύου και άρχισε να μετράει τα likes. Εγώ του τα έλεγα και φωναχτά και μπροστά σας “που πας βρε Καραμήτρο, θα σε φάνε λάχανο”. Το πολιτικό σύστημα σε δέχεται υπό τους δικούς του όρους», σχολίασε στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Ήθελε να επιστρέψει στην καθημερινότητά ακόμα και σήμερα»