Δήμος Βερύκιος: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μπαρουτοκαπνισμένη φρεγάτα»
Πρωινές εκπομπές

Δήμος Βερύκιος: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μπαρουτοκαπνισμένη φρεγάτα»

Δήμος Βερύκιος: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μπαρουτοκαπνισμένη φρεγάτα»

Έτσι σχολίασε την αποχώρησή της από το Mega, στο Πρωινό Σουσού

Για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση Κασσελάκη, αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, μίλησε ο Δήμος Βερύκιος στην κάμερα του Πρωινού Σουσού.

«Αυτή είναι η αλήθεια, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Ο καθένας στο είδος του. Ο Δημήτρης ο Παπανώτας το είδος του δεν είναι η πολιτική», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Ο Δημητράκης, τόσο καλό παιδί, δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο και του το έλεγα. Του έλεγα “παιδί μου, τι πας να ανακατευτείς; Μια χαρά περνάς, είσαι καλοζωισμένος, δεν ανακατεύτηκες ποτέ με την πολιτική ίντριγκα, θα σε φάνε οι κότες… ” και δυστυχώς τον έφαγαν πριν πέσει με τα πίτουρα στο κοτέτσι».

«Δεν τον ήθελαν τον Παπανώτα στο ψηφοδέλτιο. Η νέα προσπάθεια που κάνει ο Κασσελάκης ήθελε πιο φρέσκα, πιο νέα πρόσωπα και ίσως πιο απολιτίκ», εξήγησε.

Σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από το Mega, απάντησε: «Εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος, ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μπαρουτοκαπνισμένη φρεγάτα, που έχει κάνει αρκετά μίλια στον ωκεανό της ελληνικής τηλεόρασης».

«Η Ελένη υπήρξε μία καλοπληρωμένη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, μία businesswoman που έκανε πάντα σκληρές διαπραγματεύσεις για το τηλεοπτικό και το εμπορικό της προϊόν, που έφερνε εισόδημα και στην ίδια και στο κανάλι», πρόσθεσε για να καταλήξει:

«Η Ελένη είναι μία πολύ σκληρή διαπραγματεύτρια. Διαπραγματεύεται πολύ σκληρά το τομάρι της που λέει και ο λαός».

Διαβάστε ακόμα

Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Παπανώτα: «Του τα έλεγα και φωναχτά “που πας βρε Καραμήτρο; Θα σε φάνε λάχανο!”»