Ειρήνη Μερκούρη: «Θα είμαι χριστιανή ορθόδοξη ακόμη κι αν μου κόψουν το κεφάλι»
Πρωινές εκπομπές

Ειρήνη Μερκούρη: «Θα είμαι χριστιανή ορθόδοξη ακόμη κι αν μου κόψουν το κεφάλι»

Ειρήνη Μερκούρη: «Θα είμαι χριστιανή ορθόδοξη ακόμη κι αν μου κόψουν το κεφάλι»

Τι είπε για τη σχέση της με τον Θεό

Τη μεγάλη της επιστροφή στη δισκογραφία, αλλά και τη νύχτα, ετοιμάζει η Ειρήνη Μερκούρη, την οποία είδαμε μετά από χρόνια, να εμφανίζεται στο J2US και να συμμετέχει στον διαγωνισμό, κοουτσάροντας τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να μπαίνει σε μοναστήρι.

«Πάω σε μοναστήρια, γιατί είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Πήγα να προσκυνήσω. Κατά καιρούς πήγαινα και καθόμουν κάποιες μέρες. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Η θρησκεία είναι πάνω από όλα για μένα, μετά η οικογένειά μου και να είναι καλά και όλος ο κόσμος. Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό. Δεν μπορείς να πας καλόγρια και μετά να βγαίνεις στην πίστα και να φοράς μείνει και να πω “φεύγω”. Έτσι παίζεις με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Είναι τιμή να πήγαινα καλόγρια, αλλά εγώ έχω αποφασίσει τον βίο της ζωής μου και είναι ο γάμος«, δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Δεν πήγα ποτέ καλόγρια. Τώρα αν περάσουν 10 χρόνια, 20, δεν το ξέρουμε. Ο Χριστός ξέρει τα πάντα. Εγώ πιστεύω στον ουράνιο βασιλεία. Δεν είμαι χριστιανή ορθόδοξη απλά για να λέω ότι είμαι. Πιστεύω στη ουράνια βασιλεία και αυτό θα πιστεύω και θα το ομολογώ μέχρι να μου βγει η ψυχή. Δεν πρόκειται να αλλάξω τη θρησκεία μου και να μου κόψουν το κεφάλι χριστιανή ορθόδοξη θα είμαι», ξεκαθάρισε η Ειρήνη Μερκούρη.

Διαβάστε ακόμα

J2US: Το secret ζευγάρι αποκαλύφθηκε! Ειρήνη Μερκούρη και Γιάννης Παπαμιχαήλ έκαναν «ποδαρικό» με μια υπέροχη μπαλάντα