Ελένη Τσολάκη: Απαντά στον Μαρτίκα για το «φθηνό κουτσομπολιό»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: Απαντά στον Μαρτίκα για το «φθηνό κουτσομπολιό»

Ελένη Τσολάκη: Απαντά στον Μαρτίκα για το «φθηνό κουτσομπολιό»

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Μία νέα φρέσκια τηλεοπτική κόντρα ξεφύτρωσε ανάμεσα σε Open Weekend και Σπύρο Μαρτίκα.

Ο «Ελ Προφεσόρ» ενοχλήθηκε με ορισμένες δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη κάνοντας λόγο για φθηνό κουτσομπολιό από πλευράς της εκπομπής του Open.

Ο Σπύρος Μαρτίκας βάλλει κατά του Open Weekend: «Φτηνό κουτσομπολιό»

Η παρουσιάστρια δεν άφησε την αιχμή να πέσει κάτω και έδωσε τη δική της απάντηση on air:

«Τι εννοεί ο γλυκύτατος, ευγενέστατος και με τον ωραίο λόγο κατά τα άλλα Σπύρος Μαρτίκας όταν λέει “όταν ερωτηθώ κάτι ουσιαστικό για το παιχνίδι”. Είμαστε μία εκπομπή που καλύπτουμε το Survivor από πέρυσι. Τα τρία κορίτσια μας (σ.σ. οι δημοσιογράφοι), είναι ενημερωμένοι για τα πάντα κι οι ερωτήσεις που κάνουν όταν συναντούν έναν παίκτη, αφορούν τις τελευταίες δηλώσεις τους. Το αν είναι ουσιαστικό ή όχι ένα ερώτημα, θεωρώ ότι αδικεί λίγο τα κορίτσια. Κάνουν ουσιαστικά ερωτήματα που αφορούν το παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να απαντήσει ότι θέλει εκείνος».

«Εμείς αποφασίσαμε χθες ακόμα και τις δηλώσεις που αφορούν κάτι τόσο σημαντικό, στην υγεία του κόσμου και να βρεθούν φάρμακα, που αντιλαμβανόμαστε την ουσία και το μεγαλείο αυτής της προσπάθειας, να τις προβάλουμε. Δεν κόψαμε την συνέντευξη. Ήξερε ότι θα πάει δημοσιογράφος μας και θα τον ρωτήσει πράγματα για το Survivor κι οι απαντήσεις του αφορούσαν το επάγγελμά του. Ο σκοπός κι η ουσία είναι πολύ σπουδαία και προβάλαμε αυτήν την συνέντευξη.

Να καταλάβουμε λίγο ότι αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την υπεραξία και την δημοσιότητα που μας δίνει το Survivor για να προβάλουμε κάτι τόσο σημαντικό όπως η δουλειά μας και τα φάρμακα που έψαξε να βρει για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται, τώρα είναι η στιγμή γιατί μπορεί σε 4 μήνες κανένας δημοσιογράφος να μην ασχολείται με το Survivor All Star και τους παίκτες και να μην υπάρχει καν αυτό το βήμα όχι μόνο για το Survivor, αλλά να μην μιλήσει και για την δουλειά του, που το θεωρεί πρωταρχικό στόχο της ζωής του. Αν θέλει να χρησιμοποιήσει την εκπομπή μας για αυτό, του δώσαμε το βήμα να το κάνει. Επίσης, η ρεπόρτερ δεν προσπάθησε να εκμαιεύσει καμία πληροφορία, έκανε ερωτήσεις για το Survivor. Δεν κάνουμε φθηνό κουτσομπολιό, παίζουμε τα αποσπάσματα που δίνουν οι παίκτες του Survivor και λέει ο καθένας την άποψή του».