Ελένη Τσολάκη: Η ενόχληση της με τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα νούμερα τηλεθέασης
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: Η ενόχληση της με τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα νούμερα τηλεθέασης

Ελένη Τσολάκη: Η ενόχληση της με τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα νούμερα τηλεθέασης

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την... αμηχανία της για τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της

Άβολα αισθάνθηκε η Ελένη Τσολάκη με τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα νούμερα τηλεθέασης του OPEN, του καναλιού που μέχρι πέρσι ο δημοσιογράφος ήταν μέλος τοτυ.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα του το Break, αλλά και εκείνα που κάνει το κανάλι του OPEN, με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση μέσα από την εκπομπή της, «Πρωινό Σουσού».

«Και το Break πήγε καλά. Είχε πρεμιέρα, πήγε πολύ καλά. Δεν πήγε; 7% έκανε. Άσχημο είναι για καινούρια εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία; Μην τρελαθούμε κιόλας. Στο Open κάνουν εκπομπές με 2% με το ζόρι», είπε μεταξύ άλλων στο Fay’s Time ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Από την πλευρά της, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυστυχώς και στη ζωή του κόσμου. Κι εμείς τα παίζουμε εδώ, όλοι τα προβάλλουμε και συζητάμε για αυτά. Πολλές φορές και λανθασμένα γιατι είναι όντως ένας κοινός λόγος για το πώς έχει πάει η δουλειά μας».

«Αυτό που με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα – αν και ξέρω την πρόθεση του Λάμπρου και έτσι θα το προσεγγίσω – μου κλώτσησε το γεγονός ότι πέρσι ήταν σε αυτόν τον σταθμό. Ό,τι και να συμβαίνει, όποια κι αν είναι η άποψή σου και να θέλεις να ανυψώσεις το προϊόν του δικού σου σταθμού, που όλοι το κάνουμε, δεν το κάνεις συγκριτικά με έναν σταθμό που μέχρι πέρσι ήσουν εδώ. Εμένα αυτό λίγο με ενόχλησε. Εγώ δεν γνωρίζω ότι έφυγε με πικρία, ήταν απόφασή του να κάνει ένα άλλο βήμα διαφορετικό» , συνέχισε η Ελένη Τσολάκη.

«Είναι κάτι που το γνώριζα καιρό πριν και προς τιμήν του, γι’ αυτό και δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις μας. Από την άλλη, γιατί να το αναφέρεις αυτό; Το 7% δεν γίνεται 14% λέγοντας αυτό. Δεν αλλάζει κάτι σαν αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική η τοποθέτησή του», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ελπίζω να μην φαγωθούμε μεταξύ μας πριν την ώρα μας»