Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ελπίζω να μην φαγωθούμε μεταξύ μας πριν την ώρα μας»
Πρωινές εκπομπές

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ελπίζω να μην φαγωθούμε μεταξύ μας πριν την ώρα μας»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ελπίζω να μην φαγωθούμε μεταξύ μας πριν την ώρα μας»

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τους πανελίστες, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα

Για την τηλεοπτική σεζόν, τη συμμετοχή του στο Fay’s Time, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί, μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο «Χαμογέλα και Πάλι!», ενώ ευχαρίστησε και δημόσια τον Γιώργο Λιάγκα που τον υπερασπίστηκε στην εκπομπή του.

«Είναι νωρίς για κρίνω την σεζόν από την αρχή, θα τα πούμε πιο μετά. Είναι μια χαρά, στρωτή, ελπίζω να μην φαγωθούμε μεταξύ μας πριν την ώρα μας», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για το σχόλιο της Ελεωνόρας Μελέτη σχετικά με τους πανελίστες που θέλουν να γίνουν κεντρικοί παρουσιαστές δήλωσε: «Σέβομαι και εκτιμώ την Ελεωνόρα Μελέτη. Σίγουρα κάτι έχει στο μυαλό της όταν λέει ότι πολλοί δημοσιογράφοι πάνε ως πανελίστες σε εκπομπές με στόχο να γίνουν παρουσιαστές. Είναι όνειρό μου να γίνω κεντρικός παρουσιαστής, έχω παρουσιάσει παλιά αθλητική εκπομπή αλλά θα ήθελα να εξελίξω αυτό που κάνω τώρα. Δεν θέλω να αποκαλύψω τι υπάρχει στο συμβόλαιό μου. Θέλω εκεί να πηγαίνει η ενέργειά μου, στο Fay’s time, και κάπου αλλού».

Για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραδέχθηκε ότι, «Ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με την Φαίη Σκορδά γιατί είμαστε δύο ζωντανοί άνθρωποι. Διαφωνούμε και χαίρομαι που είναι δεκτική σε αυτό. Μου έχει τύχει στο παρελθόν να φοβάμαι τι να πω».

Για το σχόλιο του Γ. Λιάγκα πως, «Δεν μπορούμε να διαγράφουμε ανθρώπους με χρόνια επιτυχία στην τηλεόραση που ο κόσμος τους βλέπει, απλά για κάποια μέτρηση στα εμπορικά κοινά» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τον ευχαρίστησε.

«Τον ευχαριστώ που με υπερασπίστηκε μέσα από την εκπομπή του, το έχω κάνει και ιδιωτικά. Ξέρω ότι είναι άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του. Δεν θέλω να πω τι ακριβώς συνέβη, με την δεύτερη εκπομπή, είναι όλα σε εξέλιξη, οπότε ας ο αφήσουμε εκεί. Η Φαίη τα λέει πολύ τσεκουράτα από ό,τι τα έλεγε παλιά, έχει ισχυρή άποψη», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα

Παύλος Σταματόπουλος VS Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος το φόρεσε καλύτερα;