Ελένη Βουλγαράκη: Έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά της Σίσσυς Χρηστίδου
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Βουλγαράκη: Έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά της Σίσσυς Χρηστίδου

Ελένη Βουλγαράκη: Έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά της Σίσσυς Χρηστίδου

Το αποχαιρετηστήριο βίντεο του «Χαμογέλα και πάλι»

Με κλάματα και συγκίνηση έκλεισε η σεζόν στο «Χαμογέλα και πάλι», καθώς η Ελένη Βουλγαράκη αποχαιρέτησε την εκπομπή, καθώς θα κάνει το επόμενο της επαγγελματικό βήμα και θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1.

Το κλίμα για την Ελένη, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής ήταν συγκινητικό με αποκορύφωμα το τέλος, όταν οι συνεργάτες της δημοσιογράφου της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο για εκείνη και τα 5 χρόνια που ήταν μαζί τους.

Νίκος Κοκλώνης: Το συγκινητικό μήνυμα στη Σίσσυ Χρηστίδου – «Του χρόνου μεγαλύτερες επιτυχίες»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργάτιδά της και η Ελένη Βουλγαράκη έπεσε στην αγκαλιά της κλαίγοντας.

«Δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη, το ήξερα. Σκεφτόμουν τι πρέπει να πω γιατί τα συναισθήματά μου είναι τόσα πολλά. Ξέρετε όλοι τι σημαίνετε για εμένα, πήρα πάρα πολύ αγάπη και είμαι πάρα πολύ τυχερή. Το ζητούσε η ψυχή μου και γι αυτό την άκουσα και είπα να το κάνω. Είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Σίσσυ είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου, σε ευχαριστώ για όλα, είμαι ευγνώμων», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Ο Παύλος είναι ο μόνος που απαγορεύεται να φύγει. Όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας. Εγώ βρέθηκα πολλά χρόνια στη θέση σου και προσπάθησα να είμαι μαζί σου, όπως θα ήθελα εγώ να είναι μαζί μου. Σου φέρομαι τώρα με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελα να μου φερθούν όταν ανακοίνωνα ότι φεύγω. Γιατί το καταλαβαίνω, δεν κρατάω τίποτα αρνητικό, ήσουν άψογη συνεργάτιδα, είναι τυχεροί στον ΑΝΤ1 που θα σε έχουν μαζί τους και θα έχουν να κάνουν με εμένα για ό,τι σου συμβεί», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.