Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Σολωμού»
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Σολωμού»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Σολωμού»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για το νέο beef στη showbiz

Θέση απέναντι στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε η Μαρία Σολωμού και τα όσα ακολούθησαν με το ξέσπασμα του Mente Fuerte κατά της Δανάης Μπάρκα πήρε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το Mega Καλημέρα.

«Όλο αυτό που έχει γίνει είναι λάθος, είναι από την αρχή μέχρι το τέλος όλο λάθος. Έχουμε τη Μαρία Σολωμού που είπε την άποψή της θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Είναι όλο λάθος. Η Μαρία Σολωμού έθιξε ένα κοινωνικό φαινόμενο με ζήλο και πάθος, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Μια γυναίκα που απορρίπτει τον εαυτό της συστηματικά και διδάσκει το παιδί της να απορρίπτει τον εαυτό του επίσης συστηματικά. Αυτό είναι το κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο πήγε να θίξει η Μαρία. Αφήνουμε αυτό το φαινόμενο ασχολίαστο και σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Αυτή είναι η τοποθέτησή μου»

«Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Μαρίας. Μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε σε κάτι που δημιουργεί έναν ντόρο, ενώ στην ουσία δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Έχουμε αφήσει την ουσία αυτού που έχει πει ο άλλος και γινόμαστε απλά γραφικοί».

Διαβάστε επίσης

Mente Fuerte: Απίστευτο ξέσπασμα κατά της Δανάης Μπάρκα – «Οι απόψεις είναι σαν τις κ…»