Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο να καταγγείλει κάποιος την τηλεόραση…»
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο να καταγγείλει κάποιος την τηλεόραση…»

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο να καταγγείλει κάποιος την τηλεόραση…»

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήρε θέση για τα πρόσωπα που έχουν βγει στην τηλεόραση και έχουν αναλάβει κάποια πόστα, χωρίς να έχουν προϋπηρεσία στον συγκεκριμένο χώρο

Με αφορμή τα όσα είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, άνοιξε συζήτηση το πρωί της Παρασκευής 29/9 στο Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να τοποθετείται πάνω στο θέμα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις ευκαιρίες που έχουν δοθεί σε άτομα που δεν είχαν προϋπηρεσία στην τηλεόραση, αλλά βγήκαν μπροστά στην κάμερα και εξήγησε τον λόγο που δεν έχει εμφανιστεί το metoo στον συγκεκριμένο χώρο.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε αρχικά: «Έχουν δοθεί ευκαιρίες σε πρόσωπα για μπροστά, χωρίς να έχουν το background από πίσω; Αυτό είναι το λάθος. Κάποτε δεν έβγαινες στο γυαλί χωρίς να έχεις μία προϋπηρεσία σε κάποιο δημοσιογραφικό πόστο. Δεν υπήρχε το επάγγελμα “παρουσιαστής”. Συνήθως ήταν ηθοποιοί. Ακόμα και στις ειδήσεις. Αργότερα, εμείς οι ίδιοι ανοίξαμε την πόρτα στην παρουσίαση που δίναμε ευκαιρίες-βάζω και τον εαυτό μου μέσα- σε ανθρώπους που δεν έχουν υπηρετήσει πίσω από τις κάμερες μία εκπομπή, στο όποιο πόστο».

«Είναι πολύ δύσκολο, είναι σε πολύ πολύ πρώιμο στάδιο να βγει κάποιος να καταγγείλει την τηλεόραση. Οι λόγοι είναι σαφείς και έχουν να κάνουν με τον νόμο. Εγώ μέσα μου βαθιά πιστεύω ότι όλα τα κακά παιδιά της τηλεόρασης κάποια στιγμή θα το βρουν από την ίδια τη ζωή, γιατί υπάρχει κάρμα».

Διαβάστε ακόμα

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Σολωμού»