Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Γιατί μου το θυμίζεις αυτό; Δεν θέλω να το συζητήσω»
Πρωινές εκπομπές

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Γιατί μου το θυμίζεις αυτό; Δεν θέλω να το συζητήσω»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Γιατί μου το θυμίζεις αυτό; Δεν θέλω να το συζητήσω»

Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αποχή της από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Με αφορμή την αποψινή (20/10) πρεμιέρα της κωμικής σειράς του Alpha, Φόνοι στο καμπαναριό, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Αφού μίλησε για τον ρόλο της ως Ηγουμένη Μαρία, η παρουσιάστρια τη ρώτησε σχετικά με την απόφασή της να απέχει από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Όλα συνέβησαν μετά τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Σίσσυ Χρηστίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που του επιβλήθηκαν.

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να σε ρωτήσω κάτι… γιατί νομίζω ότι γι’ αυτό “κλείστηκες” πέρσι. Μετά τον ντόρο που έγινε με τη συνέντευξη που έδωσες στη Χρηστίδου, θυμάσαι, για τον Φιλιππίδη και την απάντηση που είχες δώσει, έπεσαν να σε φάνε από τα social».

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Και γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Τι λόγο έχεις εσύ, ενώ κάνουμε μία τόσο ωραία συνέντευξη, να θυμίζεις πράγματα που και δεν ήταν σαφή, ήταν ασαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα. Καθένας ας είναι με τις απόψεις του κι εγώ θα είμαι με τις δικές μου.

Δεν θέλω να ξαναδώσω από τότε συνέντευξη πουθενά. Δεν μου χρειάζεται και δεν θέλω. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με τιμάει μέσα από την εργασία μου.

Ο κόσμος που έχει νου καταλαβαίνει τι εννοεί ένας άνθρωπος όταν μιλάει, όχι αυτά που κάποιοι χρειάζονται να τα ερμηνεύσουν όπως θέλουν για να επιβιώσουν. Είναι κάποιοι άνθρωποι που λες και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα στραβοπάτημα, πότε θα πεις κάτι λάθος… όλοι μας δεν κάνουμε λάθη;».

Διαβάστε επίσης

Φόνοι στο καμπαναριό – Κωνσταντινίδου: «Δεν θέλω να βγω στην έξω ζωή γιατί…»