Ελισάβετ Σπανού: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου»
Πρωινές εκπομπές

Ελισάβετ Σπανού: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου»

Ελισάβετ Σπανού: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου»

Τι είπε περί γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Την εγκυμοσύνη της, με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram και τρεις φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ανακοίνωσε την Πέμπτη 11/1, η Ελισάβετ Σπανού.

Λίγες μέρες πριν από τα χαρμόσυνα γεγονότα, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε, αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων.

«Υπάρχει βία και μισογυνισμός»

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα όταν μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα, αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων. Πάρα πολλές κοπέλες, κυρίως από επαρχία, επικοινωνούσαν μαζί μου. Λυπάμαι που υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσουμε εμείς οι γυναίκες για την βία που υπάρχει. Υπάρχει βία και μισογυνισμός. Εύχομαι για το 2024 να υπάρχει λιγότερη βία», είπε.

«Όσο μεγαλώνουμε οι γυναίκες, μας πιάνει το άγχος για το «πότε θα γίνω μάνα». Αναρωτήθηκα εάν θέλω να κάνω παιδί ή όχι κι ενώ αναρωτιόμουν, τα χρονιά περνούσαν. Δυστυχώς, το βιολογικό ρολόι δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλο, οπότε αποφάσισα να καταψυξω κάποια ωάρια».

«Δεν είμαι υπέρ του γάμου»

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που η τραγουδίστρια αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της, δηλώνοντας πως πρόκειται για το μεγαλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της.

«Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση «πρεμούρα» για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Αναγνωρίζω την κάθε ανάγκη του ανθρώπου να εκφράζεται όπως εκείνος νιώθει. Είναι κάτι που θεωρώ ότι όλοι θέλουμε να συνυπάρχουμε».

«Το θέμα της τεκνοθεσίας με προβληματίζει σε βαθύτερο επίπεδο και όχι στην ανατροφή του παιδιού. Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ισότητας. Το θέμα της τεκνοθεσίας, εάν το δούμε προοπτικά, μετά δηλαδή θα έχουμε γυναίκες που θα κυοφορούν μόνο ως παρένθετες; Γίνεται μία περίεργη χρήση μετά των φύλων σε ένα βάθος χρόνου και αυτό με ανησυχεί πιο πολύ», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν το βιώσει. Να μεγαλώνει και να μην έχει σύντροφο»