Εθελόντρια «Κιβωτού του Κόσμου»: «Είναι άδικο αυτό που βιώνει ο πάτερ Αντώνιος»
Πρωινές εκπομπές

Εθελόντρια «Κιβωτού του Κόσμου»: «Είναι άδικο αυτό που βιώνει ο πάτερ Αντώνιος»

Εθελόντρια «Κιβωτού του Κόσμου»: «Είναι άδικο αυτό που βιώνει ο πάτερ Αντώνιος»

Ισχυρίζεται ότι ο πάτερ Αντώνιος ήταν ο προστάτης των παιδιών

Εθελόντια της «Κιβωτού του Κόσμου» μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Μαρία Βλάχου, και αναφέρεται στον πατέρα Αντώνιο που γνωρίζει 20 χρόνια το έργο του.

Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ακούγονται, καθώς κύριο μέλημα του πατέρα Αντωνίου ήταν τα παιδιά. Από την άλλη, δεν μπορεί να αμφισβητήσει και τα παιδιά, αφού αυτά δεν λένε ψέματα ποτέ.

«Είμαι η Σοφία Γιάννου, είμαι δημόσιος υπάλληλος και είμαι εθελόντρια στην “Κιβωτό του Κόσμου” 20 χρόνια. Οι καταγγελίες μου δημιουργούν μεγάλη στεναχώρια.

Πιο πολύ στεναχωριέμαι για δύο πράγματα. Πρώτον για τον πατέρα Αντώνιο γιατί έχει αφιερώσει 20 χρόνια από τη ζωή του και αυτά τα παιδιά είναι η ίδια του η ζωή. Μετά σκέφτομαι τα παιδάκια, δεν λένε ποτέ ψέματα, δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους, είναι τα χαρούμενα παιδιά.

Ο πάτερ Αντώνιος είναι πολύ στεναχωρημένος. Σε ένα μήνα είναι Χριστούγεννα και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι σε ένα τραπέζι. Έχετε σκεφτεί όλοι αυτά τα παιδιά σε τι τραπέζι κάθονται 20 χρόνια τώρα;

Το κλίμα είναι πολύ χαρούμενο. Ο πάτερ Αντώνιος όταν έμπαινε στο χώρο και τον έβλεπαν τα παιδιά, άφηναν το μάθημα και έτρεχαν πάνω του. Τα αγκάλιαζε τόσο τρυφερά, ήταν ο προστάτης τους.

Δεν έχουν πέσει στην αντίληψή μου 20 χρόνια σκληρές τιμωρίες. Είναι δυνατόν ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα να μην έχει πέσει κάτι στην αντίληψή τους; Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα;

Ο πάτερ Αντώνιος βλέπω ότι αυτό το διάστημα των τριών ημερών, προσπαθεί να προστατέψει ακόμη και τώρα τα παιδιά. Αυτό είναι το πρώτο μέλημά του. Αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, η ψυχολογία των παιδιών και ο πάτερ Αντώνιος. Είναι πολύ άδικο αυτό που βιώνει».