Φαίη Σκορδά: Ο Γρηγόρης Μελάς την κάλεσε στον «αέρα» και η Σίσσυ Χρηστίδου έψαχνε να… κρυφτεί!
Πρωινές εκπομπές

Φαίη Σκορδά: Ο Γρηγόρης Μελάς την κάλεσε στον «αέρα» και η Σίσσυ Χρηστίδου έψαχνε να… κρυφτεί!

Φαίη Σκορδά: Ο Γρηγόρης Μελάς την κάλεσε στον «αέρα» και η Σίσσυ Χρηστίδου έψαχνε να… κρυφτεί!

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απάντησε σε ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Πολύς λόγος έχει ξεκινήσει να γίνεται για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. 

Οι φήμες και τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν, ωστόσο όπως είπε η ίδια η παρουσιάστρια σε δηλώσεις της, κανείς δεν την έχει καλέσει στο τηλέφωνο για να μάθει την αλήθεια σχετικά με το τι ισχύει για το μέλλον της.

Ο δημοσιογράφος του «Χαμογέλα και πάλι», Γρηγόρης Μελάς, άκουσε το παράπονο της παρουσιάστριας και γι αυτόν τον λόγο αποφάσισε να την καλέσει στο τηλέφωνο, ενώ ήταν στον «αέρα» η εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά σήκωσε το τηλέφωνο και καλημέρισε τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για μια εκδήλωση για τη βία κατά των γυναικών.

«Είμαι στον αέρα; Αλήθεια;», ρώτησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, ενώ στο διπλανό «παράθυρο», η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθούσε να κρυφτεί από ντροπή.

«Έχω μια απορία. Έχεις μιλήσει για την επόμενη σεζόν με κάποιο κανάλι;», τη ρώτησε ο Γρηγόρης Μελάς κι εκείνη απάντησε: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμα, σκέφτομαι πράγματα για το δικό μου μέλλον για του χρόνου. Θεωρώ ότι είναι νωρίς να μιλήσω τώρα, για τα Χριστούγεννα δεν ξέρω. Προτεραιότητα έχει πάντα το κανάλι στο οποίο βρισκόμαστε».

Για το αν θα άλλαζε ζώνη και θα αναλάμβανε κάποια βραδινή εκπομπή, τόνισε: «Υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω. Χρειάζεται χρόνο και σκέψη. Προτεραιότητά μου είναι το καθημερινό το πρωινό, είναι μέσα στην καρδιά μου. Μου άρεσε και η εμπειρία στο βραδινό, ακόμα και το My Style Rocks. Σίγουρα θέλω ένα καθημερινό, όπως πάντα, τώρα αν προκύψει κάτι άλλο…».

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε στον «αέρα» και την έκανε να πάει σε διαφημίσεις