Fame Story: Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Αντώνη Ρέμου και οι εκπλήξεις που έρχονται
Πρωινές εκπομπές

Fame Story: Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Αντώνη Ρέμου και οι εκπλήξεις που έρχονται

Fame Story: Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Αντώνη Ρέμου και οι εκπλήξεις που έρχονται

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για τη συνέχεια του reality, η επική ατάκα του Αντώνη Ρέμοι και οι «μαμούχαλοι» του Light

Πολλές εκπλήξεις με νέα και παλιά πρόσωπα, αναμένεται να δούμε στο μέλλον, στο Fame Story, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, μετά την πρεμιέρα του μουσικού reality.

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Ρέμος έκανε πλάκα για τον απαράβατο όρο που έχει βάλει στο συμβόλαιό του σχετικά με τον Νίκο Κοκλώνη και τα τραγούδια του, ενώ ο Light αναφέρθηκε στον δικό του ρόλο που προκάλεσε σχόλια.

«Όταν το έβλεπα δεν πίστευα ποτέ ότι θα το παρουσιάσω. Με τον Nicky έπαθα σοκ, με συγκίνησε. Από το χορευτικό που είχα προβάρει έκανα μόνο μια κίνηση. Όποιος πει ότι ο ανταγωνισμός δεν τον αγχώνει είναι ψέματα. Εγώ πέρσι μίλαγα με τον Αρναούτογλου που ήταν απέναντί μου, από το J2US και μου έλεγε “μη στεναχωριέσαι” και του έλεγα “εσένα σε αγαπάω αλλά…”. Όλους μας ενοχλεί, αυτό κοιτάμε.

Σίγουρα θα δούμε εκπλήξεις και πρόσωπα από το παρελθόν. Η Καλομοίρα μου ξέφυγε στο τσακ, την ήθελα και για τηλεοπτική εκπομπή. Θα μπορούσε άνετα να κάνει ένα πρωινό.

Ο πιο ιντριγκαδόρος της παρέας είναι ο Light. Η Εύη Δρούτσα θα έχει έναν ρόλο στην πορεία, αλλά ακόμα νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε όλοι βάση στα παιδιά. Απόφαση της ομάδας είναι να μην κλέψουμε τη λάμψη από τους σπουδαστές τουλάχιστον στην αρχή», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Αντώνης Ρέμος από πλευράς του, τόνισε: « Νιωθω σαν να μην πέρασε μια μέρα, νιώθω ότι θα πάμε πάρα πλύ ωραία, οι φωνές είναι υπέροχες. Ο Νίκος κρατιέρα θέλει να βγει να τραγουδήσει. Έχω βάλει στο συμβόλαιο όρο παιδιά, αν ακούσω νότα… Αλλά μου την έφερε πάλι, το γύρισε στο χορευτικό».

Ο Light δήλωσε: «Φοβόντουσαν το πόσο αληθινός θα είμαι και αν θα δημιουργήσω πρόβλημα. Νομίζω ότι μπορούμε να σταθούμε σε όλα τα επίπεδα, να είμαστε κόσμιοι και να κάνουμε μια κριτική επικοδομητική σε όλα τα παιδιά. Όταν υπεραναλύουμε τα πάντα γινόμαστε και λόγο μαμούχαλοι».

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος – Fame Story: Σε ποιους έδωσε «πράσινο φως» και με ποιους είναι αντίθετος;