Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Sertab είχε βάλει όρο για να έρθει στην εκπομπή»
Πρωινές εκπομπές

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Sertab είχε βάλει όρο για να έρθει στην εκπομπή»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Sertab είχε βάλει όρο για να έρθει στην εκπομπή»

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ποιος ήταν αυτός

Τη Μαντώ φιλοξένησε στο Πρωίαν σε είδον, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συζήτησή τους αναφέρθηκαν στη Eurovision φυσικά, αλλά και στη συνεργασία της με τη Sertab Erener.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα σχόλια που έγιναν για την τουρκάλα τραγουδίστρια και τις αλλαγές στο πρόσωπό της, ενώ αποκάλυψε και τη φορά που την είχε φιλοξενήσει σε εκπομπή του και τον όρο που έθεσε εκείνη για να πάει.

«Η συνεργασία μου με την Sertab ήταν τέλεια. Είχαμε μιλήσει τότε με την Sertab στη Eurovision, αλλά η συνεργασία μας έγινε στην Ελλάδα, εδώ ηχογραφήσαμε», είπε αρχικά η Μαντώ.

«Έχουν σχολιάσει πολύ την αλλαγή στο πρόσωπό της, ότι δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που ήταν παλιά. Ήταν μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Ήταν τότε κάποια θέματα που δεν ήθελε να αγγίξει σε συνεντεύξεις της, όπως για τη θέση της γυναίκας στην Τουρκία. Σου είχε πει ποτέ κάτι;», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Με την Μαντώ να απαντά: «Τέτοια κοινωνικά θέματα δεν συζητήσαμε ποτέ με την Sertab, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο λόγος ήταν γιατί είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια».

Τότε, ο  Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε: «Τότε που είχε κερδίσει στη Eurovision, είχε έρθει στην Ελλάδα και την είχα φιλοξενήσει στο πρωινό, της είχα κάνει συνέντευξη. Ο όρος ήταν ότι δεν θα μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό το κομμάτι, για τις γυναίκες στην Τουρκία. Το είχε βάλει σαν όρο».

Διαβάστε ακόμα

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Το έσκασε το αρνί και το ψάχναμε στο Καλλιμάρμαρο!»