«Φούντωσε» ο Μικρούτσικος: «Οι περισσότεροι σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο. Έχεις αυτή την ευθύνη…»
Πρωινές εκπομπές

«Φούντωσε» ο Μικρούτσικος: «Οι περισσότεροι σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο. Έχεις αυτή την ευθύνη…»

«Φούντωσε» ο Μικρούτσικος: «Οι περισσότεροι σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο. Έχεις αυτή την ευθύνη…»

Το σχόλιό του για την κόντρα Μαυρίκιου Μαυρικίου - Super Κικής

Συνεχίζεται σε ανεβασμένους τόνους η κόντρα ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη Super Κική.

Θυμίζουμε ότι αφορμή στάθηκε ένα βίντεο της Youtuber στο οποίο σχολίασε το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας, λέγοντας ότι κοροϊδεύει και πως πιστεύει πως οι γκέι γίνονται πολύ καλοί γονείς.

«Θα κατεβάσει αυτό το αδιανόητο υλικό που κυκλοφορεί στο ίντερνετ γιατί μόνο έτσι θα λήξει όλο αυτό…».

Θλίβομαι με την κατάντια, εδώ και μία εβδομάδα κρατάω τη δικηγόρο μου, γιατί νιώθω πάρα πολύ περίεργα να μην καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα».

Δεν μπορώ να το ανεχτώ να υπάρχει αυτό το πράγμα δημόσια. Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι λέω ψέματα. Το μήνυμα λέει θα μάθει όλη η Ελλάδα για το παρελθόν σου».

«Αυτό το κορίτσι που είδε την ενόχλησή μας γιατί δεν το κατέβασε; Είναι αναίσθητη» ανέφερε μέσα σε όλα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο για να δώσει μία συμβουλή στον γνωστό θεατρικό παραγωγό.

«Γενικότερα πήρες το οτιδήποτε και το τραβούσες από τα μαλλιά για να το κάνεις τηλεοπτικό συμβάν. Σ΄αυτό βρήκες πρόσφορο έδαφος τις διάφορες εκπομπές».

«Οι περισσότεροι σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο. Έχεις αυτή την ευθύνη… Σαν δράση θα φέρει αντίδραση, η αντίδραση θα γίνει τόσο υπερβολική που θα φτάσει να σε θίγει όχι ως απάντηση αλλά θα διολισθήσει από υβρεολόγιο μέχρι ύβρεις» τόνισε ο παρουσιαστής με την Κατερίνα Καινούργιου όμως να προβάλλει σφοδρές αντιδράσεις.

Η παρουσιάστρια επεσήμανε στον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι θίγει τον καλεσμένο της λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν ήμουν ο Μαυρίκιος δεν θα ξανάβγαινα στην εκπομπή μετά από αυτό».

Διαβάστε επίσης

Eurovision: Διχασμός στη Super Κατερίνα για το Ζάρι – «Μια ζαριά που θα φέρει ασσόδυο» – «Έχει μια κιτσαρέλα»