Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Παίκτες ριάλιτι και influencers μπερδεύονται στα πόδια μας και..»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Παίκτες ριάλιτι και influencers μπερδεύονται στα πόδια μας και..»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Παίκτες ριάλιτι και influencers μπερδεύονται στα πόδια μας και..»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τα παιδικά του χρόνια, το κίνημα ''Me too'' και και για την κόρη του Μαρία Θαλασσινή

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τα παιδικά του χρόνια, το κίνημα #metoo, τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την κόρη του Μαρία Θαλασσινή.

Αναλύοντας τα παιδικά του χρόνια και το σχολείο, είπε: «Σαν παιδί ήμουν διάολος, άτακτο παιδί και απείθαρχο. Δεν μπορούσα το σχολείο και το κατηχητικό. Δεν τελείωσα το σχολείο, αλλά καλά έκανα μου βγήκε σε καλό. Άμα θέλεις βρίσκεις τον δρόμο σου».

Σχολιάζοντας την συμμετοχή ανθρώπων εκτός χώρου που ασχολούνται με την υποκριτική: «Πάνε πολλοί ακόπως και μπερδεύονται σαν πόδια μας. Όπως εγώ δεν μπορώ να γίνω παρουσιαστής και ποδοσφαιριστής, έτσι και οι παίκτες ριάλιτι και influencers δεν μπορούν μέσα σε ένα φεγγάρι να γίνουν ηθοποιοί. Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν ξέρουν το αντικείμενο».

Επίσης δήλωσε πως υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στον χώρο της ηθοποιίας αλλά και για το κίνημα ”metoo”, είπε:

«Είναι η χαρά μου να ακούω για το ”metoo”, καλά τους κάνουν, να τους κόψουν τον… Ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί όλες οι περιπτώσεις που άπτονται αυτού του κινήματος. Για κάποιους δεν ακούγονται γιατί ισχύει ότι κουκουλώνουν καταστάσεις. Βγήκαν κάποια εξιλαστήρια θύματα, που δεν ξέραμε τι κάνουν αλλά ακουγόταν τι είναι. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα συνεργαστεί και ήταν επαγγελματίας αλλά αυτά που βγήκαν τώρα… τα έκανες; πλήρωσες και τελείωσε, δεν χωράει άλλη κουβέντα».

«Εγώ στο χώρο είχα δυσκολίες οικονομικές. Μου λέγανε ας πούμε ”δεν σε πληρώνω” και σκοτωνόμασταν. Στα 50 κάτι χρόνια μου στο επάγγελμα τα 10 χρόνια ήταν πολύ καλά, αλλά τα άλλα 40 ήταν δύσκολα» ανέφερε.

Για την κόρη του Μαρία Θαλασσινή και την απόφαση της να ασχοληθεί με την ηθοποιία, είπε: «Όταν η κόρη μου αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο της είπα αν θέλει να το κάνει την συμβούλεψα και αν αντέξει να το συνεχίσει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας (7/11): Η Φιλιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να…