Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα τελευταία λόγια στην Αννούλα του – «Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να δουλέψω;»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα τελευταία λόγια στην Αννούλα του – «Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να δουλέψω;»

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα τελευταία λόγια στην Αννούλα του – «Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να δουλέψω;»

Όσα είπε στην κόρη του πριν φύγει από τη ζωή και το παράπονο για την Κατερίνα Καινούργιου

Τις τελευταίες στιγμές μαζί με τον πατέρα της, πριν φύγει από τη ζωή, πέρασε η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία αποκάλυψε τα όσα της είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, πριν κλείσει τα μάτια του.

«Όταν του είπε ότι θα γίνει καλά, μου είπε ότι “οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα γίνω όπως ήμουν. Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να δουλέψω”. Επειδή μεταξύ μας τα αδέρφια παρεξηγιόμαστε, μαλώνουμε, όπως όλες οι οικογένειες, ήθελε να είμαστε αγαπημένοι. Ήταν ο καλύτερος μπαμπάς που υπάρχει. Έλεγα ότι θέλω έναν άντρα να κάνω παιδί, σαν τον πατέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο», έλεγε στη «Super Κατερίνα» πριν από 10 μέρες

«Δεν αγχωνόταν για εμάς. Μας ήξερε. Μου έλεγε μόνο ότι θέλει να είμαι περιποιημένη. Ήθελε πάντα να είμαι στην τρίχα», πρόσθεσε.

Η Άννα Φλωρινιώτη μέτεφερε στην Κατερίνα Καινούργιου και το παράπονο του μπαμπά της, προς το πρόσωπό της.

«Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ για σένα προχθές, που δεν παίξατε τις δηλώσεις του για την Κατερίνα Στανίση. Ήταν με το λάπτοπ και περίμενε και το είχε πει σε όλο τον θάλαμο», της είπε και η KatKen της εξήγησε ότι δεν προβλήθηκαν οι δηλώσεις , πρώτον γιατί ήταν μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, αλλά και από σεβασμό, καθώς ήταν κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του.

Άννα Φλωρινιώτη: Όσα δήλωνε δύο ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της – «Έπαθε ανακοπή»

«Από συναδέλφους δεν είχε τόσο παράπονα, είχε μια εμμονή με τον Λευτέρη Πανταζή, από τη μία έλεγε έτσι από την άλλη έλεγε τον αγαπώ τον Πόντιο. Ο μπαμπάς ήταν σαν μικρό παιδί. Στεναχωρήθηκε που δεν του έβγαλαν τη σύνταξη, τιμής ένεκεν, αυτό τον πόνεσε πάρα πολύ και το έλεγε για χρόνια. Ήταν άρρωστός με τη δουλειά του, πήγαινε κρυφά, ακόμα και τώρα, στο στούντιο και ηχογραφούσε», κατέληξε η Αννούλα, η οποία αναφέρθηκε και στην κηδεία του πατέρα της.

H κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Γ’ Νεκροταφείο.