Γιάννης Καπετάνιος: «Είμαι απρόβλεπτος. Ο κόσμος περιμένει από εμένα το κάτι παραπάνω»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Καπετάνιος: «Είμαι απρόβλεπτος. Ο κόσμος περιμένει από εμένα το κάτι παραπάνω»

Γιάννης Καπετάνιος: «Είμαι απρόβλεπτος. Ο κόσμος περιμένει από εμένα το κάτι παραπάνω»

Τι είπε για το J2US, αλλά και τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του J2US, με τον ηθοποιό να κλέβει την παράσταση σε κάθε live με τις εμφανίσεις του.

Οι δυο τους, βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και μίλησαν για την εμπειρία τους στον μουσικό διαγωνισμό, ενώ ο Γιάννης Καπετάνιος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Στο J2US προσπαθώ να μάθω τους στίχους των τραγουδιών, αλλά μετά τους ξεχνάω. Είμαι απρόβλεπτος, μπορεί να τα πω νεράκι και να μπω μέσα και να μην πω τίποτα. Ο κόσμος από εμένα περιμένει να κάνω το κάτι παραπάνω, αν βγω επίπεδος, περνάω και αδιάφορος. Που δεν περνάω, αλλά λέμε… », δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καπετάνιος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Ο κόσμος μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό. Μου είπε η Μαρία το Σάββατο “θα φύγουμε σήμερα”, ψιθυριστά κι εγώ της απάντησα “δεν υπάρχει περίπτωση”. Την αγάπη του κόσμου τη βιώνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια και φαίνεται και στο χειροκρότημα», συνέχισε.

«Αδερφική η συνεργασία με τον Μάρκο»

Για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή: «Έχω φάει και ξύλο πάνω στη σκηνή και όλα, ο ηθοποιός πρέπει να τα υπομένει όλα. Έχω κάνει χιλιάδες τούμπες και αεροπλανικά και μου έλεγαν ότι μακροπρόθεσμα θα τα πληρώσω αυτά και τώρα όλη μου η αριστερή πλευρά είναι επισκευασμένη. Μια φορά ξέχασα λόγια στο θέατρο, μου το κράτησαν και έγινε σλόγκαν και το κρατήσαμε έτσι. Πάντα έκανα πολυετής συνεργασίες. Είμαστε 20 χρόνια με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι αδερφική συνεργασία, ο ένας παίρνει από τον άλλον. Είμαστε ένα ντουέτο που αγαπήθηκε πολύ».

«Έχω γαϊδουρινή υπομονή, ό,τι και να μου κάνει ο άλλος το προσπερνάω. Δεν νευριάζω εύκολα», τόνισε ο Γιάννης Καπετάνιος.

«Όταν σατιρίζαμε τις παχουλές κυρίες μας έχουν κάνει παράπονα, πολλές φορές, αλλά μέσα στη ζωή είναι όλα αυτά. Πρέπει να τα περνάς ανάλαφρα αυτά τα θέματα. Το να σατιρίζεις έναν ανάπηρο δεν είναι κάτι το ωραίο», πρόσθεσε.

«Ο Μάρκος έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, κρυφά και φανερά και περισσότερο κρυφά», κατέληξε.

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε για τη ζωή με τον γιο της.

«Οι στιγμές που πρέπει να αποχωριστώ τον γιο μου για λόγους δουλειάς είναι δύσκολες», υποστήριξε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια και τόνισε ότι έχει βοήθεια στο σπίτι για να τα καταφέρει.

Διαβάστε ακόμα

J2US: Ο Γιάννης Καπετάνιος έσταξε στα… push ups και βγήκε «δέκα κλάσεις καλύτερος»