Γιάννης Πλούταρχος: Η απάντηση για την «παρεξήγηση» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Σας κοροϊδεύει»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Πλούταρχος: Η απάντηση για την «παρεξήγηση» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Σας κοροϊδεύει»

Γιάννης Πλούταρχος: Η απάντηση για την «παρεξήγηση» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Σας κοροϊδεύει»

Ο τραγουδιστής απάντησε στα όσα είπε ο παρουσιαστής στη ραδιοφωνική του εκπομπή

Για την παρεξήγηση για την οποία μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον Γιάννη Πλούταρχο, μίλησε ο ίδιος τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, τόνισε στη ραδιοφωνική του εκπομπή, το πρωί της Πέμπτης 28/3, ότι έχει παρεξηγηθεί με τον Γιάννη Πλούταρχο, καθώς έχει κάποια θέματα να λύσει μαζί του και ότι τώρα, δεν θέλει εκείνος να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έσπευσαν να πάρουν μια απάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος στην ως τώρα πορεία του, δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε τέτοιου είδους κόντρες.

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές», ξεκαθάρισε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι», τόνισε ο τραγουδιστής.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ενημέρωσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τις δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχο κι εκείνος απάντησε στον «αέρα» της ραδιοφωνικής εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι όντως κάνει πλάκα και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ανάμεσά τους, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει τραγουδιστής.

«Δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ, γιατί δεν βγαίνει», εξήγησε τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όσο και η Νάνσυ Αντωνίου.

Διαβάστε ακόμα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει ο Όμορφος κόσμος αλλά με άλλο όνομα