Βαρδής για Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, ας δοκιμάσει»
Πρωινές εκπομπές

Βαρδής για Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, ας δοκιμάσει»

Βαρδής για Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, ας δοκιμάσει»

Ο γιος του Αντώνη Βαρδή προειδοποίησε την πρώην σύζυγό του πατέρα του, μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει

Τεράστια κόντρα με τις πρώην γυναίκες του Αντώνη Βαρδή, έχει ανοίξει ο γιος του Γιάννης Βαρδής, μετά τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν πατέρα του και σε αυτή δεν προσκάλεσε ούτε τη Χριστίνα Μαραγκόζη, ούτε τη Φιλοθέη Μωβ.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στη «Super Κατερίνα», μίλησε με αρνητικά λόγια για τη Φιλοθέη Μωβ, τονίζοντας ότι την απεχθάνετε και δεν θέλει να τη βλέπει.

Γιάννης Βαρδής: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω!»

Η ίδια η Φιλοθέση Μωβ, μετά τον ντόρο που ξέσπασε απάντησε μέσα από την εκπομπή του «Mega Καλημέρα» λέγοντας:  «Δεν θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση».

«Θα πάμε δικαστικώς…»

Ο Γιάννης Βαρδής, σε συνέχεια των δηλώσεών του στη «Super Κατερίνα», μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day και απάντησε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο η Φιλοθέη Μωβ να προσπαθεί να μπλοκάρει μια νέα συναυλία που ετοιμάζει στη μνήμη του πατέρα του, στη Θεσσαλονίκη.

«Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι όντως υπέγραψε ένα χαρτί, που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και δεν μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, απαγορεύοντάς μου να τραγουδήσω για τον πατέρα μου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα» είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Θεωρώ ότι έχω να κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό» ενώ για τη συναυλία που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο, επεσήμανε ότι η Φιλοθέη Μωβ δε μπορεί να την μπλοκάρει. «Αν πάει να την μπλοκάρει, θα πάμε δικαστικώς. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε».

Ο Γιάννης Βαρδής εξομολογήθηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή το όνειρο που είδε με τον πατέρα του.

«Τον είδα στον ύπνο μου. Μπήκα σε μια πολυκατοικία, άγνωστη για εμένα, κατέβηκε με το ασανσέρ και μου είπε “Κατέβηκα για να σε δω”. Με πήρε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά, τον χάιδεψα στα μαλλιά και ήταν πολύ συγκινητικό. Ξύπνησα φοβερά φορτισμένος, κλαμένας, το είπα στη γυναίκα μου, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Ήταν 5 μέρες μετά τη συναυλία», αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμα

Χριστίνα Μαραγκόζη για Βαρδή: «Δεν πλήττομαι από την απαξιωτική συμπεριφορά»