Γιάννης Βαρδής: «Στο Twitter λένε “Ντροπή που ο Αντώνης Βαρδής το έγραψε αυτό”»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Βαρδής: «Στο Twitter λένε “Ντροπή που ο Αντώνης Βαρδής το έγραψε αυτό”»

Γιάννης Βαρδής: «Στο Twitter λένε “Ντροπή που ο Αντώνης Βαρδής το έγραψε αυτό”»

Όσα είπε για την κόντρα του με τη Φιλοθέη Μωβ

Στην εκπομπή Breakfast@Star παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής και μίλησε για τον πατέρα του αλλά και την κόντρα με τη Φιλοθέη Μωβ.

Ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε και με τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τις αλλαγές των στίχων στα τραγούδια και αποκάλυψε το hate που έφαγε στο Twitter.

«Εγώ έχω ακούσει παρόμοιο πράγμα για ένα κομμάτι του πατέρα μου, το “Σε αγάπησα στον μέγιστο βαθμό”. Τι λέει ο στίχος; “Μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω”.

Διαβάζω λοιπόν στo Twitter: Ντροπή για τον Βαρδή που το έγραψε αυτό.

Θα συμφωνήσω με τον Κραουνάκη, το κομμάτι δεν πρέπει να το πειράξουμε. Είναι ένα αγνό κομμάτι, που γράφτηκε σε μία άλλη εποχή. Αν το έφτιαχνε σήμερα μπορεί να έριχνε νερό στο κρασί του ή και όχι. Αν η Άλκηστις ήθελε να το αλλάξει, και έχει το δικαίωμα. Δεν ξέρω μέχρι πού φτάνει το δικαίωμα του τραγουδιστή. Αν ο συνθέτης και ο στιχουργός θέλει να μείνει το κομμάτι του, θα μείνει ως έχει.

Δεν έχω την ίδια δύναμη στο ραδιόφωνο όπως παλιά. Προτιμώ ένα τραγούδι του πατέρα μου να το δώσω σε κάποιον που θα τον βοηθήσει η εταιρεία και το ραδιόφωνο και θα το πει όπως πρέπει. Ο πατέρας μου έγραφε κατά παραγγελία».

«Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω για τον πατέρα μου. Μπορώ να κάνω συναυλίες, να βγάλω μπλουζάκια, να κάνω ό,τι θέλω. Με τους ανθρώπους της Heavean με την κυρία αυτή (σσ Φιλοθέη Μωβ) πήγαμε μαζί για να μιλήσουμε για τη συναυλία. Οπότε μη λέει τη μία θέλω και την άλλη δεν θέλω. Τότε ήθελε! Τρεις μέρες πριν γίνει η δήλωση του πατέρα μου και είπε ότι δεν θέλει να βγάλει εισιτήρια, είχαμε εκδώσει εισιτήρια, έκανε πρόβες. Δεν ήταν διπολικός ο πατέρας μου. Κάτι τον ενόχλησε και αυτό ήταν οι καλλιτέχνες. Ένιωσε ότι κάποιοι του γύρισαν την πλάτη.

Με τη Χριστίνα Μαραγκόζη ο πατέρας μου ήταν δέκα χρόνια. Δεν την κάλεσε το 2006 και εγώ τηρώ αυστηρά αυτό που έκανε ο πατέρας μου».

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Βαρδής: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω!»