Γιώργος Αλκαίος: «Όταν πήγα Eurovision έχασα κιλά – Δεν ήθελα μετά από χρόνια να με βλέπω στο YouTube με μαγουλά»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Αλκαίος: «Όταν πήγα Eurovision έχασα κιλά – Δεν ήθελα μετά από χρόνια να με βλέπω στο YouTube με μαγουλά»

Γιώργος Αλκαίος: «Όταν πήγα Eurovision έχασα κιλά – Δεν ήθελα μετά από χρόνια να με βλέπω στο YouTube με μαγουλά»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα νυχτερινά κέντρα, τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τα νυχτερινά κέντρα και για τις πολύ υψηλές τιμές των τραπεζιών, ξεκαθαρίζοντας ότι «αν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να δώσουν χιλιάδες ευρώ για ένα τραπέζι στα μπουζούκια ας τα δώσουν».

«Στο δικό μας μαγαζί δεν γίνεται αυτό. Δεν είμαστε στο Λας Βέγκας να βλέπουμε τη Σελίν Ντιον με τους χορευτές να βγαίνουν μέσα από πισίνες για να δίνουμε αυτά τα χρήματα».

Όπως είπε, στην καριέρα του έχει αλλάξει πολλάκις κιλά και μαλλιά.

«Έφτασα στο σημείο να κάνω και καρέ ξανθό. Δεν θα με πειράξει ένα σχόλιο για τα κιλά μου. Δεν έχω κανένα θέμα. Η πολιτική ορθότητα στο θέμα των κιλών εμποδίζει κάποιον αγενή να σχολιάσει το βάρος σου. Δεν παύει όμως, να είναι αγενής. Όταν πήγα στην Eurovision έχασα κιλά γιατί δεν ήθελα μετά από χρόνια να με βλέπω στο youtube με τα μαγουλά μου».

«Ο Νότης Σφακιανάκης μου λείπει μουσικά»

Σε σχέση με τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον μουσικό διαγωνισμό είπε πως είναι εξαιρετική, ενώ αναφέρθηκε και στον Νότη Σφακιανάκη.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι εξαιρετική. Πιστεύω πως θα είναι την τελική τριάδα. Νιώθω ότι είμαι αδελφός της. Ο Νότης Σφακιανάκης μου λείπει μουσικά. Είναι από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την ελληνική μουσική. Εννοείται πως θα του έδινα ξανά τραγούδια μου. Μπράβο στον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο και τον Σαμπάνη που συνεχίζουν τη δουλειά μας».

Αναφερόμενος στους καλλιτέχνες που πραγματοποιούν συναυλίες στο Ηρώδειο, είπε:

«Μπορεί ένας εμπορικός τραγουδιστής να εμφανιστεί εκεί αν πει ένα διαφορετικό ρεπερτόριο. Δεν θα ήθελα να δω τρέλες σε αυτό το θέατρο».

«Μεγάλωσα με μία γιαγιά…»

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου περί τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια, ο Γιώργος Αλκαίος είπε πως ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του.

«Εγώ μεγάλωσα με μία γιαγιά και βλέπω διαφορετικά το θέμα σε σύγκριση με κάποιον που μεγάλωσε με γονείς. Οπότε λέμε τα πράγματα σε σχέση με τα προσωπικά μας βιώματα».

Για τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου είπε πως ήταν να συμβεί από το 2004.

«Τότε ήταν πολύ μπροστά για την εποχή μας και δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα είχε».

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Αλκαίος: «Δεν υπάρχει λόγος να φτιάξουμε τις σχέσεις με τον πατέρα μου. Ευκαιρίες έδωσα και…»