Γιώργος Αμούτζας: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου σε τροχαίο»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Αμούτζας: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου σε τροχαίο»

Γιώργος Αμούτζας: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου σε τροχαίο»

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού μίλησε για τον τρίτο κύκλο της σειράς του Alpha αλλά και για την τραγική απώλεια που βίωσε

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Σασμού ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha ενώ συγκίνησε μιλώντας για την τραγική απώλεια που βίωσε στο παρελθόν.

«Δεν ήταν όνειρό μου από παιδί να γίνω ηθοποιός, παρότι προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Η υποκριτική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και δεν είναι για όλους».

Ο γ΄κύκλος του Σασμού

«Πρέπει να δώσουμε στους τηλεθεατές έναν λόγο να συνεχίσουν να μας βλέπουμε και την τρίτη χρονιά. Δεν κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, ούτε καν σε εβδομαδιαία. Είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι η σειρά που παίζεις βρίσκεται στην πρώτη θέση».

Το τροχαίο δυστύχημα και η απώλεια

«Νιώθω ότι είμαι σε μια ηλικία που τώρα χτίζω, δεν είναι η στιγμή να πω κουράστηκα. Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους τους ανθρώπους, είναι ψυχοθεραπεία. Κάνω πολλές χαζομάρες όταν είμαι ερωτευμένος. Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα. Μια τόσο σημαντική απώλεια δεν γιατρεύεται με τον καιρό, απλώς καταφέρνεις να δεις το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά».

Διαβάστε επίσης

«Σασμός»: Το backstage των γυρισμάτων και η αστεία στιγμή Νικηφόρου – Βασιλικής