Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση;
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση;

Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά ο πρώην παίκτης του Survivor;

Περίπου μία εβδομάδα έχει απομείνει για να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ζευγάρι, θα παντρευτεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης!

Ωστόσο, τα νέα φαίνεται ότι είναι ακόμα πιο χαρμόσυνα για τον Ντάνο και την αγαπημένη του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», το οποίο μεταφόθηκε από την εκπομπή του «Mega Καλημέερα», η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς δεν εχει επιβεβαιώσει τη χαρμόσυνη είδηση.

Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της

«Συναντηθήκαμε την προηγούμενη Κυριακή με τη Δήμητρα. Εγώ είμαι τώρα στη Βενετία, το δοκιμαστικό θα γίνει Τρίτη ή Τετάρτη. Συναντηθήκαμε για να γνωρίσω τη Δήμητρα και τον Γιώργο. Του πρότεινα και του Ντάνου να βάλει λίγη πούδρα, αλλά δεν τον είδα να θέλει», είπε αρχικά ο Φρέντυ Καλομπράτσος στην εκπομπή «Γεια σου».

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι πραγματικά ένα υπέροχο ζευγάρι, εγώ τον Γιώργο δεν τον ήξερα, τη Δήμητρα την είχα πετύχει. Τόσο χαμηλών τόνων και ορισμένες στιγμές παραήταν. Ήθος, ευγένεια και οι δύο μαζί είχαν μία συναίνεση. Τα έχουν βρει πολύ ωραία και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό, γιατί η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας. Μιλούν ο ένας στον άλλον και νιώθεις την αγάπη», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το μακιγιάζ, αποκάλυψε: «Εκεί υπάρχει ένα πρόβλημα. Η Δήμητρα είναι πολύ ωραίο κορίτσι, έχει ένα καταπληκτικό δέρμα, τα χαρακτηριστικά της είναι υπέροχα που σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, αλλά κι αν κάνεις πρέπει να είναι τόσο ωραία επίσης που να μην υπάρχει και σύγκριση.  Εγώ αυτό που θα κάνω στη Δήμητρα, είναι να κρατήσω μέσα στο μακιγιάζ αυτό το αριστοκρατικό, ωραίο πρόσωπο. Σαφώς θα είναι βαμμένη, αλλά να έχει τη δική της ομορφιά. Θα είναι όλα τονισμένα, αλλά να βγει αυτό που υπάρχει ήδη. Το σημαντικό για τη νύφη είναι το λαμπερό δέρμα. Θέλω να ωραιοποιώ και όχι να μεταμορφώνω».

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της Δήμητρας Βαμβακούση