Γιώργος Αγγελόπουλος για τον γάμο του: «Πιστεύω στα θαύματα»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Αγγελόπουλος για τον γάμο του: «Πιστεύω στα θαύματα»

Γιώργος Αγγελόπουλος για τον γάμο του: «Πιστεύω στα θαύματα»

Λίγο πριν ντυθεί γαμπρός ο πρώην Survivor αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν ντυθεί γαμπρός μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και φυσικά απάντησε σε ερωτήσεις για το ευτυχές γεγονός.

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά».

«Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες».

«Αποφασίσαμε τον γάμο πριν από έναν μήνα περίπου και δεν αισθάνομαι καλά γιατί αρκετούς ανθρώπους δεν κατάφερα να τους πάρω τηλέφωνο για να τους καλέσω. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μας και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποια έλαβαν την πρόσκληση αλλά δεν αισθάνονται πολύ κοντά μας».

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στον Λάκη Γαβαλά που δήλωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο παρότι δέχτηκε πρόσκληση: «Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά. Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή την δήλωση, ενδεχομένως να μην μπορεί, όπως μου είπε και σε μήνυμα. Δεν είναι ένας ανοιχτός γάμος, απλά καλέσαμε αρκετά άτομα γιατί έχουμε πολλούς φίλους. Όλα έγιναν γρήγορα και υπό πίεση οπότε μπορεί να έχουν γίνει και λάθη.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άνθρωποι που βρίσκονται στην τηλεόραση είναι ότι κάποια από τα λεγόμενά τους έχουν αντίκτυπο και σε οικογένειες και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα γιατί είναι μακριά. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί μπορεί να βάζει σε διαδικασίες οικογένειες και ακόμα και τον ίδιο που περνάει μια κατάσταση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι την Κυριακή».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ποιοι Survivors είναι καλεσμένοι στον γάμο τους;