Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινούν τα τελευταία λόγια της μητέρας του – «Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον γιο μου»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινούν τα τελευταία λόγια της μητέρας του – «Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον γιο μου»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινούν τα τελευταία λόγια της μητέρας του – «Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον γιο μου»

Όσα είπε στενή φίλη και συνεργάτιδά της στη «Super Κατερίνα»

Σε πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η οικογένειά του, μία ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη που έδινε με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Ντάνος, πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, είχε περάσει από το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλευόταν και είχε πάρει την ευχή της, ενώ ήταν και ιδιαίτερα συγκινημένος στα λόγια που είπε στους καλεσμένους του για εκείνη.

Η Σκιάθος βυθίστηκε στο πένθος για τον χαμό της μητέρας του Γιώργου και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρίσκεται στο  νησί, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία της.

Η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου συνομίλησε με φίλη και στενή συνεργάτιδα της μαμάς του Ντάνου, η οποία είχε επικοινωνήσει μαζί της, λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή.

«Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια και ήταν μία πολύ δυνατή γυναίκα, παρ’ όλη την αρρώστια της, Ήταν μία πολύ καλή μάνα, μία φίλη. Μας κάλεσαν στον γάμο του Γιώργου αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω δουλειάς και γιατί γινόταν στην Αθήνα», είπε κλαίγοντας η κυρία Τόνια.

«Πριν έναν μήνα μίλησα μαζί της, ήταν στο νοσοκομείο και μου έλεγε “Τόνια, παντρεύω τον Γιώργο μου”. Ήταν η τελευταία της λέξη που μιλήσαμε μαζί», συνέχισε.

«Την πήρα εγώ γιατί ήξερα ότι ήταν στο νοσοκομείο και τι ρώτησα πώς είναι, τι κάνει. Μου είπε “είμαι καλά και θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου”. Αυτά ήταν τα λόγια της», πρόσθεσε η φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ιδιαίτερα συγκινημένος είναι και ο αδελφός της και θείος του πρώην παίκτη του «Survivor», Γιάννης Σουλτάνης, ο οποίος μίλησε στη «Super Katerina».

«Περάσαμε ευχάριστα στον γάμο και γυρίσαμε λυπημένοι. Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι καλά και να αναπαυθεί η αδερφή μου. Δεν περιμέναμε να φύγει τόσο νωρίς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ταλαιπωρήθηκε. Κρατήθηκε στη ζωή για να τον δει παντρευμένο», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτο είναι το σπίτι που μεγάλωσε στη Σκιάθο

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε και στη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στο σπίτι του.

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του μετά τον θανατό της