Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Λέγανε ότι είμαι ασόβαρος»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Λέγανε ότι είμαι ασόβαρος»

Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Λέγανε ότι είμαι ασόβαρος»

Το πρόβλημα με τον ώμο του και το διάστημα που ήταν μαζί με την τραγουδίστρια

Για την μπασκετική του καριέα του, τη ζωή του ως επιχειρηματία σήμερα, καθώς διατηρεί μαγαζί στα νότια της Αθήνας εδώ και ενάμιση χρόνο, αλλά και την περίοδο που ζούσε τον έρωτά του με την Έλλη Κοκκίνου, μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο μπασκετμπολίστας μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που παραλίγο να τον αφήσει μακριά από το μπάσκετ.

«Το 2019 είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο και είχα μόνιμο πόνο. Δεν μπορούσα να κινήσω σωστά το χέρι και να ανταπεξέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη και δεν κατάφερα να βρω λύση. Με έκανε καλά η ομάδα του Απόλλων Πατρών. Η λύση ήταν κάτι κουλό που δεν το είχα ξανακούσει. Κάναμε μπότοξ και ουσιαστικά αυτό χαλάρωσε του μύες και ελευθέρωσε την κίνησή μου», δήλωσε για την περιπέτεια με την υγεία του.

Για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, απάντησε: «Ήταν μια περίοδος που πέρασα φανταστικά στη ζωή μου, υπήρχαν και πάρα πολλά media. Άκουγα πώς οι προπονητές θα σε εμπιστευτούν, δεν θα είσαι συγκεντρωμένος στο άθλημα. Τα ακούω βερεσέ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφυγα από αυτή τη χώρα και ξαφνικά από εκεί που όλοι μπορεί να με έκριναν, ξαφνικά έγινα πιο αγαπητός. Έλεγαν εδώ ότι είμαι ασόβαρος, και όταν πήγα στην Ισπανία έλεγαν ότι είμαι χαρά Θεού. Ξαφνικά άρχισαν και οι Έλληνες να γυρίζουν το μπιφτέκι».

«Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου και την άποψη του κόσμου να με επηρεάσει σε αυτό που θέλω να κάνω», κατέληξε.