Γιώργος Λαμπάτος: Μπήκε στο χειρουργείο – Η δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λαμπάτος: Μπήκε στο χειρουργείο – Η δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή

Γιώργος Λαμπάτος: Μπήκε στο χειρουργείο – Η δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή

Ο ηθοποιός είναι διατεθειμένος να ζητήσει ξανά συγγνώμη

Χειρουργήθηκε στο ισχίο ο Γιώργος Λαμπάτος και μετά την ανάρρωσή του θα επιστρέψει στο υπόγειο 15 τετραγωνικών μέτρων, όπου ζούσε.

Ο ηθοποιός μίλησε «Super Κατερίνα» για την υγεία του και για τη δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Θα επιστρέψω στο σπίτι που έμενα, γιατί το σπίτι που μου παραχώρησε η οικογένεια Βασιλείου που δεν είναι έτοιμο ακόμα. Κατοικείται ακόμα οπότε, δεν είναι έτοιμο. Μετά τη δημοσιότητα που δώσατε και τη βοήθεια σας έχει αλλάξει ζωή μου και έχει φωτιστεί.

Αυτό που έχει μείνει μόνο ακόμα που περιμένω να φύγει κι αυτό το σημείο που με κρατάει πίσω, γιατί τα εισοδήματα μου είναι πενιχρά, είναι ο Μάρκος Σεφερλής να αποσύρει το ποσό που μου παρακρατά με δικαστική απόφαση», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω και να μιλήσουμε γιατί δεν έχω κάτι μαζί του. Και αυτό που έκανα από μέρους μου και μίλησα, ήταν μια διαρκής αγωνία να τονίσω ότι είμαι εδώ και υπάρχω ακόμα. Με χρησιμοποίησαν αρκετά στη δουλειά και τα καλύτερά μου χρόνια τα έβγαλα χωρίς να μπορώ να εργάζομαι. Έχει βγει η απόφαση», τόνισε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Είναι κατασχεμένοι οι λογαριασμοί μου, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα μέσα. Δεν τα παίρνει δηλαδή ο άνθρωπος, απλά δεσμεύονται αυτά τα 500 ευρώ και είναι στο όνομά του. Δεν έχει πάει ο άνθρωπος να τα πάρει. Δεσμεύονται και δεν μπορώ να τα παίρνω εγώ. Ο Μάρκος μπορεί να κάνει ανάκληση. Θα ζητήσω συγγνώμη για αυτά που είπα και δεν έχω κάτι με τον Μάρκο. Του ζήτησα δημόσια συγγνώμη», εξήγησε.

Στη συνέχεια, η εκπομπή επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλη Σαρρή, ο οποίος βγήκε τηλεφωνικά στη Super Κατερίνα, ο οποίος τόνισε ότι ο πελάτης του δεν έχει πάρει ούτε 1 €, γιατί οι λογαριασμοί του είναι κατασχεμένοι.

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Λαμπάτος: Αίσιο τέλος στην περιπέτειά του – Επιστρέφει στο σανίδι