Γιώργος Λιάγκας: Απάντησε σε Αρναούτογλου και Μενεγάκη για τη συνέντευξη Μαραντίνη – «Λυπάμαι που δεν πήρα την άδεια. Υποκρισία»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: Απάντησε σε Αρναούτογλου και Μενεγάκη για τη συνέντευξη Μαραντίνη – «Λυπάμαι που δεν πήρα την άδεια. Υποκρισία»

Γιώργος Λιάγκας: Απάντησε σε Αρναούτογλου και Μενεγάκη για τη συνέντευξη Μαραντίνη – «Λυπάμαι που δεν πήρα την άδεια. Υποκρισία»

Ο παρουσιαστής δεν άφησε τα σχόλια των συναδέλφων του αναπάντητα

Αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, εκεί όπου ο τραγουδιστής αποκάλυψε διάφορες, αχρείαστες, λεπτομέρειες για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Απάντησε στη συνέντευξη Μαραντίνη – «Θα προβώ στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας»

Η συνέντευξη έπαιξε σχεδόν σε όλες τις εκπομπές και μάλιστα οι παρουσιαστές πήραν θέση, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ελένη Μενεγάκη να διαφωνούν με τα όσα είδαν και άκουσαν.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντας συγκεκριμένα τα σχόλια των δύο αυτών συναδέλφων του, ξέσπασε στον «αέρα» του «Πρωινού».

«Δεν θα το άφηνα εγώ αυτό το πράγμα να βγει στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά:

«Οφείλω μια απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου… Να ξεκαθαρίσω κάτι Γρηγόρη, πριν από 3-4 μέρες η Φωτεινή είχε ένα ρεπορτάζ, μιλούσαμε για ένα άλλο θέμα και αναφέρθηκε σε αυτό, το οποίο ρεπορτάζ είναι αληθές… Ο Θοδωρής ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ, μίλησα μαζί του και του είπα αν ενοχλήθηκες έλα εδώ να τα πούμε. Δεν ήταν κανονισμένο να γίνει άλλη συνέντευξη και τον ρωτήσαμε πράγματα που δεν ήθελε.

Πήρα και την Σίσσυ Χρηστίδου και την ενημέρωσα και η Σίσσυ τι να μου πει; Να μην τον φέρεις; Ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει συνεντεύξεις. Ο Θοδωρής ήρθε εδώ για το θέμα αυτό. Αν δεν ερχόταν εδώ θα πήγαινε κάπου αλλού.

Να μου πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν εγώ πήρα το μέρος του ενός ή του άλλου. Αν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα να πω έχει δίκιο ο ένας ή ο άλλος. Αν έκανα κάτι, όντας χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών, αν έφεραν κάποιον σε δύσκολη θέση, ας πάει κάποιος να το δει. Ενημέρωσα και τους δύο και κράτησα ίσες αποστάσεις και δεν πίεσα τον Θοδωρή να πει κάτι που δεν ήθελε να πει.

Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδεια του Γρηγόρη να κάνω συνέντευξη. Και θέλω να πω και κάτι στην Ελένη, τη συμμαθήτριά μου».

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα βίντεο με τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη, με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει: «Το θέμα απασχόλησε την εκπομπή της Ελένης πάρα πολύ ώρα. Ρωτώ, λοιπόν, εγώ, γιατί θα τρελαθώ σε αυτή τη χώρα: Υποχρέωσε κάποιος την Ελένη Μενεγάκη να ασχοληθεί με το θέμα; Νομίζω η Ελένη Μενεγάκη, η πιο σταρ όλων μας -εγώ δεν είμαι σταρ, η Ελένη είναι μεγάλη- η εμπειρότερη όλων μας, με τη μεγαλύτερη πορεία όλων μας, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα της πει τι θα κάνει στην εκπομπή της. Το αξίζει με το παραπάνω, το λέω με αγάπη. Την υποχρέωσε κανείς να παίξει το θέμα; Είναι λίγο υποκρισία».

Ελένη Μενεγάκη: «Μου μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου κι εγώ την άκουσα. Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα MMΕ»