Γιώργος Λιάγκας: «Εμείς μ@@κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη κάποιες φορές;»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: «Εμείς μ@@κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη κάποιες φορές;»

Γιώργος Λιάγκας: «Εμείς μ@@κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη κάποιες φορές;»

Ξέσπασε κατά του Λάκη Λαζόπουλου

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Λάκη Λαζόπουλο εμφανίστηκε στον αέρα του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε, μετά τα όσα ειπώθηκαν για τη διαμάχη του πρώτου με τον Αλέξη Κούγια.

«Ο κ. Λαζόπουλος που κουνάει δάχτυλο συνέχεια, δεν έχει βγει να ζητήσει μία συγγνώμη και να πει ‘παιδιά, ήταν μία άλλη εποχή, ζητώ συγγνώμη γιατί έκανα μία σάτιρα’. Η μαγκιά όμως ξέρετε ποια είναι; Τα φωτεινά μυαλά σαν τον Λαζόπουλο να μην μπαίνουν σε μικροπρέπειες και να χαράσσουν δρόμους για να πάνε μπροστά. Το χιούμορ του κ. Λαζόπουλου που όλοι τότε γελάγαμε -και ο ομιλών- ήταν ένα χιούμορ πίσω από την εποχή του, ένα χιούμορ με παλιακά αστεία, ηλίθια αστεία. Δε μπορείς να κοροϊδεύεις γιαγιάδες, παππούδες, έναν άνδρα που δε μπορεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα του, γκέι κτλ. Αστεία που αν τολμήσει να τα πει κάποιος τώρα, τον κρεμάνε στο Σύνταγμα. Τότε με τον Λαζόπουλο όλοι υποκλινόμασταν, πετάγαμε ροδοπέταλα στους δρόμους», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχει κάνει την αυτοκριτική του ο Λαζόπουλος ποτέ; Όταν δημόσια βγάζεις χρήματα, παράγεις τεράστια τηλεθέαση, δημόσια οφείλεις να το πεις. Εμείς μ@@κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη κάποιες φορές; Γιατί να μην πει ο Λαζόπουλος ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε τότε;» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για να καταλήξει σχετικά με τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου:

«Αυτό που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος που επανέλαβε για την κα Καινούργιου μίας ίδιας λογικής έκφραση, ότι αν έχει μυαλό ή όχι, το οποίο εμείς καταδικάσαμε εδώ πρώτοι και ευτυχώς το καταδίκασαν όλες οι εκπομπές, πάει να πει ότι είναι μία νοοτροπία που όσο κι αν εκμοντερνίζεσαι, είναι τόσο ποτισμένη μέσα σου που δεν αλλάζει αυτό. Θέλει η… να το κρύψει και η χαρά την αφήνει».

Διαβάστε ακόμα

Λάβρος ο Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Αν τα πρωινά είναι τηλεκατινίστικα, αυτό είναι ντροπή!»