Λάβρος ο Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Αν τα πρωινά είναι τηλεκατινίστικα, αυτό είναι ντροπή!»
Πρωινές εκπομπές

Λάβρος ο Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Αν τα πρωινά είναι τηλεκατινίστικα, αυτό είναι ντροπή!»

Λάβρος ο Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Αν τα πρωινά είναι τηλεκατινίστικα, αυτό είναι ντροπή!»

Και όμως, ο Γιώργος Λιάγκας υπερασπίστηκε θερμά τις παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών

Λάβρος κατά του Λάκη Λαζόπουλου ήταν ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή το podcast του και όσα είπε για το θέμα της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός άφησε υπονοούμενα για την ευφυΐα της Κατερίνας Καινούργιου ενώ όπως είπε «τα στρας φεύγουν, δεν το χωράει ο νους της, ο νους που έχει, δεν είναι ερωτικό το θέμα είναι υστερικοεγωιστικό».

«Είναι μια πολύ μεγάλη αδικία γιατί εμπλέκει τρεις ανθρώπους οι δυο εκ των οποίων δεν έχουν κάνει δηλώσεις. Από τη στιγμή που βάζεις ιστορίες ερωτικού περιεχομένου που δεν είναι στη δημόσια σφαίρα, δεν είναι χιούμορ, είναι κουτσομπολιό. Είναι κανονικοί άνθρωποι που δεν έχουν δώσει το δικαίωμα να ασχοληθούμε με το δικό τους» ξεκίνησε να λέει ο Βαγγέλης Περρής.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος πάντα το ίδιο έκανε, αυτός είναι, δεν έχει αλλάξει. Ακόμα και στις περιόδους της απόλυτης παντοκρατορίας του, τότε που υποκλινόντουσαν και τον φοβόντουσαν όλοι, έκανε στο πλαίσιο της σάτιρας ακριβώς το ίδιο. Επειδή τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα να μιλάει για κατινίστικα πρωινά, θέλω να πω το εξής:

Βγαίνει και μιλάει για ένα ερωτικό τρίγωνο; Δεν είναι. Γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή. Για μένα το θέμα δεν είναι αν η κυρία Καινούργιου γνώρισε τον κύριο Τσαγκρίδη στην κυρία Μπάρκα. Για μένα το περίεργο είναι που ένας που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητος βγαίνει και κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας. Αν τα πρωινά είναι τηλεκατινίστικα αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κύριος Λαζόπουλος. Τότε τον φοβόσαστε όλοι και γελάγατε όλοι. Τότε που κορόιδευε χυδαία τη Μιμή Ντενίση και έλεγε ότι το τρένο παίζει καλύτερα και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο να κάνουν επιχείρηση μαζί -κάτι λέει για τους ανθρώπους αυτό. Τότε δεν μίλαγε κανείς. Τώρα που δεν είναι στα πάνω του, που δεν έχει ανταπόκριση ο λόγος του, κάνει τα ίδια ολισθήματα. Σας άρεσε εσάς που με σκετς υπαινίχθηκε ότι η κυρία Καινούργιου δεν έχει μυαλό ή στο πλαίσιο της σάτιρας μπορούμε να προσβάλουμε ανθρώπους;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.