Γιώργος Λιάγκας: Το άγνωστο story με τον Γιάννη Φλωρινιώτη – «Τον κορόιδευε όλο το βράδυ»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Λιάγκας: Το άγνωστο story με τον Γιάννη Φλωρινιώτη – «Τον κορόιδευε όλο το βράδυ»

Γιώργος Λιάγκας: Το άγνωστο story με τον Γιάννη Φλωρινιώτη – «Τον κορόιδευε όλο το βράδυ»

«Δεν τον άφησε να τραγουδήσει ποτέ, λες και θα κολλούσε λέπρα»

Μία άγνωστη ιστορία του Γιάννη Φλωρινιάτη με γνωστό, μεγάλο τραγουδιστή, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», με αφορμή την απαξίωση που γνώρισε ο πρώτος στη διάρκεια της μουσικής του πορείας, από συναδέλφους του.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μίλησε για ένα story ανάμεσα στον αείμνηστο Γιάννη Φλωρινιώτη και έναν σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, ο ποίος μάλιστα βρίσκεται ανάμεσα στα 2-3 μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής σήμερα.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία του επιθυμία και τα αντικείμενα που θα μπουν μαζί του στο φέρετρο

«Οι κύριοι και οι κυρίες που βγαίνουν και μας κουνάνε το δάχτυλο και ορθώς, μιλώντας για την πολιτική ορθότητα και τη διαφορετικότητα, γιατί δε βγαίνουν να πρωτοστατήσουν σε όσους λοιδορούσαν και απαξίωναν έναν καλλιτέχνη σαν τον Γιάννη Φλωρινιώτη; Τον απαξίωναν οι συνάδελφοί του.

Και να σας πω ένα περιστατικό που έμαθα πριν δυο μήνες; Ένας άλλος πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης, που δεν είναι της αισθητικής που έχουν οι σύγχρονοι μεγάλοι σταρ. Πήγε λοιπόν στο κέντρο ενός από τους 2-3 μεγαλύτερους σταρ αυτής της εποχής. Τον καλωσόρισε και ενώ του ζήτησε να ανέβει στην πίστα να πει τραγούδι και του είπε “σε λίγο” και δεν είπε τραγούδι ποτέ, κορόιδευε όλο το βράδυ. Και κατά τις 5-5μιση του είπε άι στο δ@@λο και σηκώθηκε κι έφυγε . Και μιλάμε για έναν σπουδαίο και για έναν ακόμη σπουδαίο που τραγουδάμε στο σήμερα τα τραγούδια του. Για να μην καταγραφεί το στιγμιότυπο, ο τάδε και ο τάδε μαζί. Λες και θα κολλήσει λέπρα.

Μιλάμε για δύο τεράστιους λαϊκούς τραγουδιστές. Εγώ σας λέω για ένα περιστατικό που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, που το ξέρω και έπαθα σοκ. Και μου το διηγήθηκε ένας από τους δύο πρωταγωνιστές. Δεν μπορώ να πω τα ονόματα. Ψάξτε το και βρείτε το, συνέβη. Κι εκείνο το βράδυ σήκωσε ένα άλλο όνομα να τραγουδήσει, δεν ήταν μεγάλο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.