Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Έχω βιώσει λεκτική βία – Είπα “αν δεν αλλάξει, εγώ θα φύγω”»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Έχω βιώσει λεκτική βία – Είπα “αν δεν αλλάξει, εγώ θα φύγω”»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Έχω βιώσει λεκτική βία – Είπα “αν δεν αλλάξει, εγώ θα φύγω”»

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, το ΣΕΗ και η οικογενειακή ζωή

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στην οποία πρωταγωνιστεί, το Metoo, τον ρόλο του μπαμπά και δημοσιότητα στη ζωή του, αλλά και τη σύντομη ενασχόλησή του με το ΣΕΗ.

«Η επιτυχία της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» ήρθε γιατί δουλεύουμε σαν μία μεγάλη παρέα. Η Ελεωνόρα Μελέτη ήταν πάρα πολύ ανοιχτή και έχει κάνει εξαιρετική μετάφραση, δεν ήταν καθόλου αυστηρή», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Για το Metoo ανέφερε πως, «έχω βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές, λεκτική βία περισσότερο. Είπα “αν δεν αλλάξει, εγώ θα φύγω”. Μου έκαναν προτάσεις άνθρωποι για τους οποίους είχα ακούσει αρνητικά και έβρισκα δικαιολογίες για να μην συνεργαστούμε. Δεν θα έλεγα ότι ο χώρος καθάρισε με το Metoo, άλλα κάποιοι με θέση εξουσίας είναι πλέον πιο προσεκτικοί».

Για το ΣΕΗ τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Δυο μήνες άντεξα να είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ. η επικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη, ένιωσα σαν να βαράω το κεφάλι μου στο τσιμέντο. Το ΣΕΗ ήταν πάντα μία πόρτα, για να μπει κάποιος στην πολιτική. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπορεί να ένιωσε ότι μέσα από την ενασχόληση με τα κοινά, μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω», σχολίασε ο ηθοποιός.

«Η κόρη μου είναι 17 μηνών. Μας τρέχει, είναι ενεργητική πολύ. Έγινα σε μεγάλη ηλικία μπαμπάς. Πολλοί λένε πως είναι καλύτερα γιατί είσαι πιο ώριμος. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία και την κόρη μας την λένε Αναστασία. Με την σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης», δήλωσε σχετικά με την οικογένειά του.

Και πρόσθεσε: «χαίρομαι που δεν απασχόλησα ποτέ με την προσωπική μου ζωή. δεν μου αρέσει αυτή η «τροφή» στον Τύπο. Μπορεί με ένα κουτσομπολιό να έρχεται η ιδιωτικότητά σου στην δημοσιότητα και δεν είναι ωραίο.

«Όταν πήγαινα ακόμα σχολείο, έκανα μία σειρά στην ΕΡΤ. Σε ένα γύρισμα που κάναμε στην πλάκα με τον Χάρη Μαυρουδή, μας κυνηγούσαν από πίσω μαθητές. Στις 11 Οκτωβρίου έχουμε πρεμιέρα με την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο «Αθηνά». Στην παράσταση έχουμε 2 νέες προσθήκες, την Σοφία Μανωλάκου και την Έλενα Δελακούρα. Το υπόλοιπο καστ παραμένει ίδιο», κατέληξε μιλώντας για την παράσταση που πρωταγωνιστεί και τους νέους ηθοποιούς που εντάχθηκαν.

Διαβάστε ακόμα

Βασίλης Μπισμπίκης: Επικές ατάκες για το γυμνό του πλάνο στο Happy Day