Γιώργος Πυρπασόπουλος: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» – «Θα κινδυνέψει η ζωή του Σταματιάδη»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» – «Θα κινδυνέψει η ζωή του Σταματιάδη»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» – «Θα κινδυνέψει η ζωή του Σταματιάδη»

Ο μάχιμος δημοσιογράφος «Βασίλης Σταματιάδης» αποκαλύπτει τα πάντα

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις του ρόλου του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στο προεδρικό διάταγμα αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήταν έγκυος η σύζυγός του.

Ο ηθοποιός υποδύεται στη σειρά έναν μάχιμο δημοσιογράφο, τον Βασίλη Σταματιάδη, όπου λόγω της περιέργειάς του βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Αρκετοί με βλέπουν και μου λένε ότι φαίνομαι πιο μεγάλος στον ρόλο. Έχω μία κόρη 22 χρονών που την υπεραγαπάω και θέλω το καλύτερο για αυτήν. Δυστυχώς δεν έρχονται τα πράγματα όπως θέλει. Είναι οργισμένος με το γεγονός αυτό και η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Χρήστο, παίρνει τις αποστάσεις του. Παρά την επιμονή της κόρης του, είπε να ακούσει το ένστικό της. Δεν ξέρω εάν η Μαρία θα μάθει για τον Τάσο και τη Νίτσα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Σταματιάδης θα βρεθεί σε πιο δύσκολη θέση από αυτή του γάμου, θα κινδυνέψει η ζωή του.

Το καστ με γοήτευσε πολύ, αυτό που φέρει το βιβλίο του Αλεξανδρή αλλά και το γεγονός ότι ο χαρακτήρας αυτός επειδή ο δημοσιογράφος έχει το κομμάτι της έρευνας και μου αρέσει μοιάζει με αστυνομικό», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το ΠΔ85, είπε: «Ήμουν δύο μήνες πρόεδρος του ΣΕΗ. Δεν άντεξα πολύ γιατί εκείνη την περίοδο ήταν πολύ κομματοποιημένο. Είμαι γραμμένος αλλά δεν έχω γνώση πώς είναι αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι είναι πολύ δραστήριο! Το γεγονός ότι υποβαθμίζονται οι σπουδές είναι άσχημο να απαξιώνεις έτσι τρία χρόνια σπουδών των ανθρώπων. Είναι σπουδές με πολύ κόπο, δεν είναι κάτι εύκολο και θα πρέπει να διορθωθεί. Είτε να γίνει ΤΕΕ ή κάπως να υπάρξει μια κατάσταση που τουλάχιστον οι κρατικές σχολές να έχουν μια αναγνώριση. Κάπως φαίνεται πώς ανοίγει μια σκοτεινή κουρτίνα και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα υπάρχει ένα πλαίσιο που θα τηρείται και θα είναι πιο ξεκάθαρο. Έχει προβληθεί γιατί είναι ο χώρος έτσι, η επικοινωνία των ανθρώπων είναι άμεση και δεν έχει επαγγελματικό πλαίσιο και αυτό είναι πρόβλημα».

Στο τέλος, σχετικά με τα όσα αντιμετώπισα ούσα η γυναίκα του έγκυος, εξομολογήθηκε: «Το γεγονός ότι ο δημόσιος τομέας είχε περισσότερα προνόμια σε σχέση με τον ιδιωτικό για τις εγκυμονούσες και το βρήκα άδικο. Το θέμα των μητέρων είναι ότι μπορούν να παίρνουν ένα επίδομα 400 ευρώ αλλά θα πρέπει να αφήσουν τη δουλειά τους που μπορεί να έχει διπλάσιες απολαβές. Πάντως τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλάζουν σταδιακά αλλά πολύ αργά».