Γιώργος Χριστοδούλου: «Η Μιμή Ντενίση λέει ότι είναι σταρ. Πού ακριβώς;»
Πρωινές εκπομπές

Γιώργος Χριστοδούλου: «Η Μιμή Ντενίση λέει ότι είναι σταρ. Πού ακριβώς;»

Γιώργος Χριστοδούλου: «Η Μιμή Ντενίση λέει ότι είναι σταρ. Πού ακριβώς;»

Όσα είπε στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή, Happy Day

Στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή, Happy Day, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Χριστούδουλου και σχολίασε μεταξύ άλλων τη Μιμή Ντενίση.

«Οι star πέθαναν. Υπήρξαν γιατί άξιζαν. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν σταρ αλλά ξεστάρ. Να βγαίνουμε και να λέμε ότι είμαι η μοναδική σταρ. Ποια σταρ;

Για να δω ποιο είναι το βιογραφικό σου για να σε πω σταρ. Τι θα πει η Βουγιουκλάκη, η Λάσκαρη, η Καρέζη, Αρώνη, η Χατζηαργύρη; Για εμένα δεν υπάρχει καμία και κανένας.

Έχω διαβάσει με τα ματάκια μου τα ίδια να το λένε. Η Μιμή Ντενίση λέει ότι είμαι σταρ. Τι σταρ ρε Μιμή; Πού σταρ; Έτσι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει;

Κι εγώ λέω ότι έχω δουλέψει στο Hlooywood και κάνω παρέα με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να υπερθεματίζεις τον εαυτό σου.

Κάποιοι πρέπει να μαζευτούν γενικότερα. Η σχέση μου με την κ. Ντενίση είναι καλημέρα, καλησπέρα, μία χαρά. Τίποτα άλλο.

Θα σου πω ένα πράγμα και θα το σταματήσουμε εκεί. Ο Χρήστος Πολίτης είχε δίκιο, έχει δίκιο και θα έχει δίκιο. Τα υπόλοιπα εν καιρώ όταν φύγω από το θέατρο.

Κάποια πράγματα πρέπει επιτέλους να μπούνε στη θέση τους και να σταματήσουν οι κυρίες να το παίζουν κυρίες. Έτυχε να τα ζήσω από μέσα.

Επειδή είμαι από τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες που δεν φοβάμαι, ξέρω τι έχει μέσα το παντελόνι μου. Τα ίδια με τον Χρήστο πέρασα κι εγώ».

Διαβάστε επίσης

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Το ’85 έπρεπε να απολογηθώ γιατί οι ομοφυλόφιλοι κολλάνε τον κόσμο AIDS»