Γκουντάρας για Νίκο Ρίζο: «Με αντιμετώπισε πολύ άσχημα και στεναχωρήθηκα»
Πρωινές εκπομπές

Γκουντάρας για Νίκο Ρίζο: «Με αντιμετώπισε πολύ άσχημα και στεναχωρήθηκα»

Γκουντάρας για Νίκο Ρίζο: «Με αντιμετώπισε πολύ άσχημα και στεναχωρήθηκα»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν έχει καλές αναμνήσεις από τον μεγάλο μας κωμικό

Η συζήτηση στη Super Κατερίνα με καλεσμένο τον Μάκη Δελαπόρτα πήγε στο politically correct και έγινε αναφορά στον Νίκο Ρίζο, από τον οποίο ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε άσχημη ανάμνηση.

«Διαφωνώ, συγγνώμη που θα το λέω, αλλά διαφωνώ με την Πρωτοψάλτη. Δηλαδή πώς θα την πούμε; Εύσωμη; Δηλαδή ο Ρίζος δεν πρέπει να υπάρχει σε καμία ταινία πια! Θα έπρεπε αυτά να ακυρωθούν. Δεν είχαν τη διάθεση την περιπαικτική. Ήταν η σάτιρα. Ακόμα και ο Ρίζος έλεγε είμαι κοντός. Δεν ήταν κάτι αυτό. Ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του θεάτρου. 5 θέατρα δικά του» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας όμως είχε δυσάρεστη ανάμνηση για τον τρόπο που του φέρθηκε όταν πήγε να του πάρει συνέντευξη. «Δεν με δέχτηκε και μάλιστα με αντιμετώπισε πολύ άσχημα και στεναχωρήθηκα. Τον είχα εικόνα από τις ταινίες του που προσέφερε γέλιο και πήγα να του κάνω συνέντευξη τότε με το Κάτσε καλά και δεν μου έδωσε ποτέ. Κι άλλοι μπορεί να μην έδιναν συνέντευξη στο καμαρίνι όμως η αντιμετώπισή του δεν μου άρεσε καθόλου. Με αντιμετώπισε άσχημα σε άλλο επίπεδο».

«Επειδή τους έζησα όλους αυτούς τους ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σεμνοί, ήταν κατά των συνεντεύξεων, δεν αισθανόντουσαν τίποτα το ξεχωριστό. Η Βλαχοπούλου έλεγε “ποια είμαι εγώ;”» του είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.