Γωγώ Μπρέμπου: «Στη δεκαετία της κρίσης δεν υπήρχε τηλεόραση, υπήρχαν διαφημίσεις “έξυπνη σίτα”»
Πρωινές εκπομπές

Γωγώ Μπρέμπου: «Στη δεκαετία της κρίσης δεν υπήρχε τηλεόραση, υπήρχαν διαφημίσεις “έξυπνη σίτα”»

Γωγώ Μπρέμπου: «Στη δεκαετία της κρίσης δεν υπήρχε τηλεόραση, υπήρχαν διαφημίσεις “έξυπνη σίτα”»

Ο λόγος που απήχε

Στη θεατρική παράσταση «Γίνεται δέντρο το πουλί;» θα πρωταγωνιστήσει η Γωγώ Μπρέμπου στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου και μίλησε στο «Καλοκαίρι #Yes», τόσο για το έργο, όσο και για την τηλεόραση, αλλά και τον «Παράδεισο των κυριών».

Ο Χρήστος Χωμενίδης είναι συγγραφές του έργου, αλλά και σύντροφός της.

«Είναι ένας σπουδαίος συγγραφέας, πολυβραβευμένος, γράφει καταπληκτικά και νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι με έναν τόσο καλό συγγραφέα που έχει γράψει ένα τόσο ωραίο κείμενο», δήλωσε η Γωγώ Μπρέμπου και αναφέρθηκε στη μυθοπλασία:

«Έχει γίνει restart στην τηλεόραση με τη μυθοπλασία και ευτυχώς. Το κοινό έχει ανάγκη να βλέπει ιστορίες που το αφορούν. Εγώ στις πλατφόρμες είχα βαρεθεί να βλέπω για άλλες χώρες τα πάντα».

Για την αποχή της στην τηλεόραση: «Από τη δεκαετία της κρίσης, από την αρχή της, δεν υπήρχε τηλεόραση, υπήρχαν διαφημίσεις “έξυπνη σίτα”.Δεν υπήρχε τίποτα. Άρχισα να δουλεύω πάρα πολύ στο θέατρο, να κάνω 2-3 παραστάσεις τον χρόνο και με έναν τρόπο δεν προέκυπτε να έχω χρόνο για να κάνω γυρίσματα στην τηλεόραση».

Για τον «Παράδεισο των κυριών», τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τον “Παράδεισο” και για την πορεία της σειράς. Έχουμε ήδη αρχίσει γυρίσματα για του χρόνου. Εύχομαι η ηρωίδα να πάρει σύντομα την περιουσία της πίσω γιατί δεν μπορώ άλλο».

Για την τρανς ηθοποιό στην Επίδαυρο, απάντησε: «Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος προβληματίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου επειδή παίζει σε κάποια παράσταση. Εγώ θα προτιμούσα να απασχολούν τους θεσμούς ο προϋπολογισμός για την υγεία ή την παιδεία».

Διαβάστε ακόμα

Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι σε φάση να κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα»