Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι σε φάση να κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι σε φάση να κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα»

Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι σε φάση να κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα»

Ο τραγουδιστής επεσήμανε για ακόμα μια φορά την αγάπη που έχει στο ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι δεν τους στήριξε στο Survivor All Star

Ένα βίντεο στο κινητό τηλέφωνο του Τριαντάφυλλου, με τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα, έφτασε, όπως αποκάλυψε στο «Καλοκαίρι #Yes», με τον ίδιο να μοιράζεται την αίσθησή του, ότι ο δύο φορές νικητής του Survivor θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά και είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ. Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στο «Καλοκαίρι #Yes».

«Είναι μία ευκαιρία να σε καλέσουν τα παιδιά στον γάμο», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Πρέπει να πω ότι από το 2021, μπήκε μέσα για την Μαριαλένα και τη διεκδίκησε.  Ακόμα κι αν δεν έχουμε μιλήσει, να λέμε αλήθειες ότι ο Σάκης την αγαπά κι έχει δείξει τι έχει κάνει για τη Μαριαλένα.

Τους αγαπώ, δεν το κρύβω, το ξέρουν και οι ίδιοι και νομίζω ότι με αγαπάνε κι αυτοί, απλά έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε εμένα και δεν άρεσαν στα παιδιά. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι τους αγαπώ και δεν κρατώ κακίες. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με αυτά τα παιδιά. Ήμασταν οι Ντάφυς family κι αυτό δεν αλλάζει ποτέ», τόνισε.

 Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Πουλόπουλος: Τι ανακοίνωσε για τη συμμετοχή του στη «Super Κατερίνα»;